Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Boris Filan: Ja skoro žiadneho muža okrem seba nepoznám, poznám len samé dievčatá

Boris Filan Zobraziť galériu (12)
Boris Filan

BRATISLAVA - Dramaturg, cestovateľ, rozprávač, spisovateľ Boris Filan vyštudoval filmovú a televíznu dramaturgiu a scenáristiku na Vysokej škole múzických umení (VŠMU) v Bratislave. Začínal ako dramaturg v literárnej redakcii a redakcii zábavných programov vo vtedajšej Československej televízii v Bratislave. Je autorom viacerých scenárov televíznych komédií. Autorsky pripravoval a uvádzal televíznu talk-show Gala Borisa Filana.

Od šestnástich rokov písal texty pesničiek, neskôr hlavne pre Paľa Hammela a skupiny Prúdy a Elán. Vydal ich v dvoch zbierkach textov Túlavý psík a 69 textov a poviedkovej knihe Paternoster. Spolu s Vašom Patejdlom napísal tanečný muzikál Snehulienka a sedem pretekárov. Pre Elán napísal texty najznámejších piesní, akými sú Stužková, Zaľúbil sa chlapec a iné. Je autorom scenára legendárneho hudobného filmu Rabaka so skupinou Elán v titulnej úlohe, ktorý v roku 2003 vyšiel na DVD a VHS nosičoch.

Viac o Borisovi Filanovi >>

Od polovice mája je v predaji bestseller od Borisa Filana s názvom Wewerka. Wewerka je autentickým príbehom svojrázneho mladého dievčaťa, ktoré veľmi skoro začína žiť pestrý život podľa vlastných predstáv. Nedá sa obmedzovať ani rodinou, ani konvenciami, ani ničím, čo nevyhovuje jej ľahkomyseľnej, nespútanej povahe...viac >>

Boris Filan prijal naše pozvanie na online rozhovor >>

Rozhovor

11:37:36 - otázka od: Mirka Mate obrovsku charizmu,zboznujem Vas ! kedy sa zase chystate do Egypta ? 26. jula sa chystam do egypta

11:38:58 - otázka od: Marcela Dobry den pan Filan! Velmi rada sam pozeravala vas program Gala Gala Borisa Filana..Neplanujete sa vratit nahodou na obrazovky s tymto programom niekedy? Dakujem za odpoved.. To bol program o mimoriadnych osobnostiach a odvtedy nejako nove nedorastli, neviem, o kom by to malo byt. Lebo dnes je osobnost niekto, kto sa osprchuje v noci na obrazovke a predtym musel natocit aspon dvadsat filmov.

11:40:12 - otázka od: Hybsky Ahoj Boris! Budes zajtra v Hav.Brode na koncerte Elanu? Kedy bude new CD?? Inac si v pohode chlapik.... Zajtra na koncerte nebudem a CD bude v kratko case, iba Vaso sa teraz venuje v prahe muzikalu DR Jekyl Mr. Hyde a ja sa momentalne venujem muzikalu Fontana pre Zuzanu s Dusanom Raposom.

11:44:21 - otázka od: Peter Čim ste sa inšpirovali pri pisani vašho romanu Wewerka? Životom

11:44:21 - otázka od: maja Ako sa máte boris? Mám sa výborne a dobre to znášam

11:44:21 - otázka od: janca dobry den, velmi by som chcela studovat na VSMU, musim mat talent aby som sa tam dostala?? a to nexcem studovat herectvo, ale presne to co vy! prosim odpiste! mate super knizky TAM-TAM-y secky som ich precitala :o) Študovať VŠMU bez talentu je to najhoršie, čo sa može v živote pritrafiť.

11:44:21 - otázka od: Janka Kam chodite na tak skvele napady ako je napriklad kniha wewerka?? Citala som zatial len ukazku, ale zda sa mi naozaj velmi dobra... Nápady chodia ku mne, ja ich iba zapisujem. Mam na to špecialnu školu

11:45:22 - otázka od: ibiza :-) Dobry den. Chcela by som sa spytat ci nebudete mat cestu niekedy do Ke. Potesil by vas podpis do vasej knihy Tam-Tam kt. by som chcela venovat svojej polovicke. V polovicke jula sme v KE , ako vzdy v Tescu, autogramiada.....

11:45:58 - otázka od: Tana Pozdravujem Vas z Noveho Zealandu,chcem sa spytat mate svoju vlastnu WWW stranku,kde by som si mohla precitat z Vasich zaujimavych pribehov?Vdaka a prajem Vam vela uspechov a hlavne vela zdravia Nemam www stranku, lebo vsetky casom zvadnu, a vyzera to potom ako hrob.

11:46:11 - otázka od: kraloholska Pan Filan, len Vam chcem popriat krasny den a podakovat sa za texty, ktorymi dekorujete slovensku hudbu. Dakujem

11:46:49 - otázka od: maja v palenici zaznie na koniec z vašich úst "palenicu Borisa Filana pripravila - ... tá a tá firma, banka atď.....veď ja by som kôli nim nepobudla pri rádiu ani minútu....pripravujete ju predsa vy...sorry To je pravda, ale niekto to musi vsetko financne podporit.

11:47:49 - otázka od: jana dobrý deň, čítala som ukážky s knižky Wewerka, zaujímalo by ma prečo ste si vybral ako ústrednú postavu dievča, a a jej pohľad na svet, ani muža ??? to by vám malo byť bližšie, nie??? ďakujem a želám veľa úspechov. Ja skoro ziadneho muza okrem seba nepoznam, poznam len same dievcata, este som nikdy nebol s muzom zenaty a ani som ziadneho muza nepretiahol a so zenami presne naopak...

11:49:02 - otázka od: Julo Vazeny p. Filan. Niekedy (to je tak cca 5 rokov dozadu), som Vas rad pocuval, ale teraz ked Vas vidim v TV, tak hned prepinam, lebo mam migrenu. Necitite sa strasne otrepany, osuchany hovoriaci stale to iste dookola a ludi to uz vobec nezaujima? Mam pocit, ze sa drzite u koryta len pre peniaze za relacie typu 7 sro, atd... Ciastocne s tym nazorom suhlasim, ale co zmozme my dvaja proti tym milionom ludom, ktoru palenicu pocuvaju a proti tym desatisicom, ktori moje knizky kupuju?

11:49:36 - otázka od: Emma Ktoru krajinu este tuzite navstivit? Československo :-)) :-((

11:50:16 - otázka od: Elina Dobrý deň. Chcem Vás pochváliť za knihu Nočný tam-tam, som na nej závislá :) Vašu novú knihu Weverka som ešte nečítala celú, ale len kapitolu "Jednoducho matúra." (Tiež sa mi veľmi páčila.) Chcem sa spýtať, či momentálne pracujete na nejakom novom diele. Ďakujem Ela Pisem divadelnu hru, ktora sa vola LOVE...

11:51:29 - otázka od: Ján p. Filan , aké ste mali zážitky z čias keď Ste boli ešte aktívny člen ŠTB . Odpustili Vám tí , ktorých ste sledovali ? Ja som jeden z tych ludi na slovensku, ktori tam urcite neboli, ale vam, co ste tam boli som odpustil..

11:52:18 - otázka od: Brano Okial beries Boris taky pokoj, nadhlad a pozitivne vnimanie veci? Je to nieco co si nadobudol rokmi, alebo si sa s tym uz narodil? Pocuvam vzdy tvoju Palenicu a velmi dobre sa pocuva... Milujem od detstva pohodu a vsetko, co robim az po Wewerku vzdy malo zamer vytvarat pohodu. Wewerka nie je o pohode, ale o vypovedi.

11:52:49 - otázka od: anka Pan Filan, mam velmi rada vase knizky a chcem sa spytat ci si skutocne myslite, ze vsetky dobre zeny nosia bavlnene nohavicky....? :) Vsetky nie, niektore chodia aj bez nohaviciek...:-)

11:53:40 - otázka od: kaťa Ahoj, ako sa máte? Čo najnovšie chystáte? Vela úspechov pa Dufam, ze sa mi podari do Vianoc dopisat Tam Tam plus, bol som kvoli tomu v Japonsku a v Koreii, v Egypte, chystam sa na Island a do Brazilie...

11:54:33 - otázka od: Miro Vážim si vás ako človeka, ktorý sa vie hrať krásne so slovami, s jazykom. Ale otázka z iného súdka: Budete voliť v najbližších voľbách do NR? Ak áno - koho a prečo. Budem volit SDKU, pretoze je tam vacsina ludi, za ktorych sa uz nemusim hanbit.

11:56:49 - otázka od: Marta Beňová Dobrý deň ! Pán Filan, ste vskutku majster slova. V tejto súvislosti sa chcem spýtať, prečo by sme mali do nášho života, pri styku s ľuďmi a do literatúry prijímať vulgarizmy - aj keď slovenské? Dá sa tý niečo dosiahnuť ? Väčšia váha výpovede , či čo ? Alebo sa máme uči5 mať ich radi. Marta Beňová z Nemiec Skuste raz zajst do pekarne, medzi automechanikom, na nadrazie, alebo do stvrtej cenovky, alebo hocikde medzi mladych a potom si tu otazku polozte este raz.

11:57:22 - otázka od: Monika Ja Vas rada nemam..Podla mna sa iba chvalite a vobec nie ste vtipny!!! Jak to viete?

11:59:22 - otázka od: BARA Dobry den pan Filan, dnes sa chystam na poslednych par stran Wewerky. Dostala som ju na miesto kvetu na den matiek. Kvety milujem, ale knihy este viac a tak som sa ani neurazila. Wewerku vzdy citam pred domom v parku a nahlas sa smejem ... ludia sa po mne obzeraju ... nechapu. Ja som bola kedysi tiez taka wewerka ... iked mozno len cajovy dovar z nej ... co je azda aj lepsie. Kolko weweriek ste museli vyspovedat a nakolko dni ste sa museli premenit na zenu aby ste to dokazali napisat ? Desiatky Weweriek som vypocul, robil som konzultanta v centre pre drogovu zavislu mladez. Weweriek beha po slovensku viac, ako tusime.

11:59:58 - otázka od: helena veľmi rada počúvam Vaše rozprávanie, čítala som skoro všetky knihy. Ste veľký fešák, až na tú váhu, pred niekoľkými mesiacmi ste dobre schudol, prečo ste naspäť pribral, spôsobila to znovu tá nočná zmrzlina? Prajem Vám ešte veľa zážitkov, ktorým nás vo svojom rozprávaní zabavíte. Máte veľký dar pozorovania a rozprávania. Tie kila pisu za mna..:-)

12:01:00 - otázka od: jojo Dobry den. Kupil som si Vasu novu knihu wewerka. Je to cista oddychovka. Je vidiet ze ste stale duchom mlady. Co si myslite, v com to podla Vas je, ze ta sucastna mlada generacia je uplne ina ako my byvali, posledni, komancovski studenti. Dakujem. To sme si vyzvonili klucami na namestiach. Vsetci mamuti sa ku koncu vzdy stazovali ze je nejak velmi teplo.

12:01:58 - otázka od: tepelfer Pán Filan, úmyselne Ste odišli z televízných relácii, a prečo? Nemam taky projekt, ktory by mi dal dost motivacie, aby som robil pre televizie. Teraz sa vratim do 7 s.r.o

12:03:57 - otázka od: len_k Pekny den prajem:) Len by som Vas touto cestou chcela pozdravit a podakovat naozaj za skvelu knihu o WEWE, za poslednu dobu som sa na nicom tak schuti nedokazala zasmiat ako na pribehoch tejto uzasnej slecny. Kniha sa Vam naozaj podarila a dufam, ze sa dockame aj pokracovania wewerkinho rozpravania. Poznali ste niekoho s povahou aku ma wewerka? A pribehy a situacie v akych sa wewe ocitla? Este raz dakujem, prijemny den, lenka Takych weweriek som stretol vela a vypocul som si az neuveritelne pribehy, niektore som dokonca aj musel vynechat. Vacsinnu z nich doteraz obdivujem, lebo sa znich stali skvele a spolahlive zeny. Dokazali to, co maloktori muzi. Prezit zabijacku mladost.

12:04:41 - otázka od: Maja Zdravim Vas pan Filan, precitala som vsetky Vase knizky...velmi dobe pisete a dobre sa Vas cita... Nezaoberali ste sa myslienkou napisat roman ??? Mam dobru spravu, uz som ho napisal....

12:07:14 - otázka od: joe Dobry den pan Filan. Aka je Vasa oblubena muzika? A kto je podla Vas najkrajsia Slovenka? teraz som pocuval casto rapove pesnicky, paci sa mi nova Vecova platna, a pocuvam casto Chemical Brothers, Joe Williamsa, a zo starsich veci Vysockeho pesnicky.. Ja si myslim, ze z klasickej modelingovej krasy Sklenarikova, ale na mojom rebricku krasy je najkrajsia pani Kolnikova..

12:08:44 - otázka od: Zuzana Ste pre mňa jeden z výnimočných ľudí, ktorí dokážu aj z nepodstatnej maličkosti vytvoriť krásnu zaujímavú vec...Veľmi sa mi páči ako si všímate ľudí, ich správanie a viete o tom rozprávať... Máte zaujímavý život, je možné, že kniha Wewerka tak trochu autentická ? Ano, kniha Wewerka obsahuje velmi vela veci z mojho zivota, ktore som nemohol vyslovit ako Boris Filan.

12:09:34 - otázka od: Bozka Ze si tu kazdy tyka mi vraveli deti :-)) cize ahoj Boris :-)) Nemam na teba otazku, skor by som ta chcela pochvalit za tu prekrasu WEWERKU. Tak uzasne prosto, lahko knihu som este necitala. Okrem toho ze tie riadky su citatelne a zrozumitelne, cloveka donutili si spomenut na svoje mlade uletene roky. Ked som detom zacala rozpravat o podobnych vystrajackach z detstva a pridal sa priatel, zistili sme, ze okrem tej veverky sme zazili skoro vsetko. Ak by si ma zaujem napisat wewerku 2, sme ti k dispoziii :-))))))) Prajem prevela krasnych napadov, vela takych knih, ktore potesia. Dakujem , vsetko je v pohode...

12:10:01 - otázka od: Marta Beňová Kedy budete mať autogramiádu v Banskej Bystrici, začínajú rásť hríby... Dakujem, uz sa na ne tesim.

12:10:34 - otázka od: Zošo hovorím a tvrdím,že všetko čo je od Borisa Filana /rozprávačsky talent,texty,knihy,cestovateľské zážitky.../ je uááááááu! Gratulujem k dobremu vkusu.

12:11:23 - otázka od: susa ste skvely.a to ani neviem preco ale otec vas ma velmi rad a ma vsetky vase knihy tak asi ste skvely.nech sa vam dari.cau A co mama? :-)

12:11:56 - otázka od: Milan Pozdrav od rovesníka Milana, Boris, máme niekoľko vašich kníh, nevynechám vaše relácie v TV ani rozhlase. Máte charizmu, ktorú by potreboval nejeden politik. Nič????? Tam by som ju stratil

12:13:56 - otázka od: Ján z BB Čo hovoríte na reality show a iné znaky pakultúry posledných dní?Myslíte,že sa slovenská kultúra ešte pozviecha z tohto marazmu? Ako to prežívajú osobnosti vo Vašom okolí? Pozorne sledujem ceskych aj slovenskych Vyvolenych a povazujem to za nenapodobitelne divadlo, myslim si, ze aj chapem, preco tieto programy vznikli. Je to o vymyvani mozgov a zatajovani reality. Snazia sa nas presvedcit, ze flasa od Coca-Coly je rovnako vysoka ako Krivan.

12:14:58 - otázka od: Adam Nazdarek - chcel som len vediet ci toto leto idete tiez k Jadranskemu moru na dovolenku? A kam - teda co odporucate urcite pozriet... Kornati, ale treba mat k tomu lodku.

12:15:50 - otázka od: Maja som vďačná vašim rodičom, všetkému čo Vás formovalo, čo do Vás vložilo cit pre krásu, ľudskosť, cit pre to správne slovíčka vybrané s presnosťou majstra a tak krásne zrýmované...... prosím vytvorte nick...v azete...a sľubujem že nebude ho vedieť nik....:-)... Ďakujem za texty piesni, za básne...sú skutočne krásne. Želám veľa zdravia Vám, aby ste to s perom v ruke, vrátili nám... Dakujem Vam, uz notebook mam. :-)

12:18:49 - otázka od: Palo Dobrý deň Pán Filan, vaša wewerka vyvolala v našej triede masovú wewerkomániu. Chceli by sme sa Vás opýtať, že kde Vám môžeme zaslať príbeh, ktorý sa odohral v našej triede vplyvom práve Vašej knihy. Ako ste vôbec dokázali napísať tak autentický príbeh? Ostávame s pozdravom. Žiaci sexty Katolíckeho gymnázia Štefana Moysesa v Banskej Bystrici. Pán Filan vďaka Vám. Kludne to poslite na adresu Noveho casu. Pribehy som vypocul aj sam zazil, lebo Slovensko to je moj dvor, po ktorom sa s rozkosou tulam, som nenapravitelny voieur aj ecuteuse.

12:20:35 - otázka od: Daniela televízia mi v poslednom čase pripadá ako jeden velikánsky bulvár, nezdá sa to aj Vám ? Čo hovoríte na súmrak kultúry všeobecne a nové "osobnosti" z reality show ? Jeden americky novinar povedal: "Televizia bude bud vyznamny kulturny vychovny prostriedok, alebo bedna na vykaly", tv sa stava tym druhym, ale to uz neni vysielanie ale vys...

12:22:15 - otázka od: Viliam Hauzer Som učiteľom matematiky a fyziky ,niekedy uvažujem o tom,čo všetko zbytočné sa od nás žiada.A keď robí človek aj naviac a má nejáké úspechy,peniaze nie su.minule som tu videl pobehovať po našom meste pána Fronca a rozdával letáky o tom aký slušný sú politici,mal som sto chutí mu niečo povedať,ale načo veď keď nie sú peniaze na školstvo,ale oni majú plati ako králi.Od pádu socializmu sme nedostali do školy ani 1 pomocku .Pritom cirkevné a súkromné školy sú platené zo štátných peňazí.Podľa mňa by to malo byť ako napr.som členomgolfového klubu tak to za mňa neplatí štát,ale je to moja organizácia tak si platím ja a tak by to malo byť aj v celej demokracii s hocičím.Aký je Váš názor.Ďakujem za odpoveď. Dakujem za pokus o otazku. Ale zda sa, ze ste mi polozili odpoved.

12:22:50 - otázka od: Jano Začínate byť už trochu opočúvaný , v Pálenici sa smejete sám nad svojími príhodami a svoj úspech a imidž zakladáte na tom , že budete dlho rozprávať o nejakej blbosti - skoro ako naši postkomunistickí politici , ktorých za ich minulosť kritizujete , ale bez nich by ste v munulosti neprecestovali celý svet ... Staci ma vypnut...

12:23:49 - otázka od: muddy aky je recept byt taky dobry spisovatel, textar a vselico mozne ako Vy? To keby som vedel, tak by som bol lepsi.

12:24:54 - otázka od: maya Je mozne Vas vidiet aj v Ziline...? Inak Vase knihy su super... Mozem Vas ubezpecit, ze mna je vidiet vsade, aj v Ziline.

12:26:32 - otázka od: Zuzka Dobrý deň, pán Filan. Čítala som ukážky z Vašej knihy Wewerka na nete. Sú veľmi zábavné a pútavé. Cítiť však, že autorom je muž. (čo vôbec nie je na škodu). Jednoducho, niektoré slová či situácie by žena opísala iným štýlom. Ešte jedna otázka: Čo bude s pálenicou? Túto reláciu som milovala (vďaka Vám), prosím, sľúbte mi, že sa bude vysielať... Bez nej mi sobotný obed vôbec nechutí! Palenica pokracuje, a knizku som pisal v prvej osobe ako zena, ale napriek tomu som zostal chlapom ( aspon dufam).

12:27:15 - otázka od: Gaba Netravujú Vás hlúpe a neustále si podobné otázky od bulvárnych novinárov? Mne sa zdá, že takzvaní obyčajní ľudia sa Vás pýtajú občas zaujímavejšie a viac sa o Vás dozviem z takéhoto a podobného rozhovoru ako z niektorých novín? Bulvar je ako pop music. Usiluje sa prekvapit niecim znamym.

12:28:14 - otázka od: skaforever Dobry den pan Filan. Musim sa priznat, ze ste mi fakt velmi sympaticky, ako clovek, bezprostredny, scitany, inteligentny. Viem, ze mi asi odmietnete odpovedat, ale rad by som vedel, koho budete volit v nastavajucich volbach. Ked uz nepoviete rovno, tak aspon, ci pravicu alebo lavicu. Inak, prajem vasmu novemu dielu, nielen aby sa dobre predavalo, ale aj aby preniklo a oslovilo srdcia obcanov SR. Uz som to zodpovedal.

12:28:51 - otázka od: Miloš Dobrý deň, pán Filan, ďakujem Vám za Vaše knihy, vniesli mi do duše veľa pohody, optimizmu a v mnohých veciach mi otvorili oči pre nové a krásne pohľady na život Tak sa dostali tam, kam mali.

12:29:26 - otázka od: Peter Mám jednu zaujímavú historku, ktorú som zažil v Japonsku.Vo vašom podaní a trbárs aj s tým, že ste to zažil sám by možno bola úspešná. Nemáte záujem? Posli, ale mam dost svojich z Japonska.

12:30:53 - otázka od: renata Zboznujem Vase knihy Tam Tamy poznam naspamat kedy bude dalsi diel ? Dufam, ze na Vianoce

12:31:42 - otázka od: Helka Tak sa teda pýtam, kto sa Vás čo najzvláštnejšie pýtal, a čo? :+) Mama moja, ked som mal 18 rokov, ze: "Preco este nefajcis?"

12:33:28 - otázka od: rst Čo všetko Vám vonia a čo smrdí? Niekedy to iste, mam rad, ked mi po jedle vonaju prsty od peceneho masa, fuzy od dobrej polievky, mam rad, ako vonia chlieb, a cerstvo otvorena Coca-cola. Nevonia mi kuchynsky vechet, zle umyte taniere a deti pachnuce od strachu.

12:34:17 - otázka od: Zita Mudráková Zdravím, prečo nechcete nechať preložiť Tam-tamy do češtiny? Ja viem, ja viem, kultúrny človek rozumie slovenčine, ale každý nie je ochotný v nej čítať. A tamtamy by šli na dračku... S radosťou by som sa ujala...Inak - vaše písanie nemá chybu (pretože máte také skvelé myslenie :-) Tam-tamy 3 vysli v cestine a mali pre mna prekvapujuci uspech.

12:35:36 - otázka od: Lenka Dobrý deň pán Filan. Môžem sa Vás spýtať, či ste boli v Tunise, a ak áno, ako tam je? Ja tam idem za týždeň. Ďakujem. Krásnu dovolenku v Egypte Vám prajem. Lenka Bol som v Tunise na veceri. Vecer je tam tma a prijemne. Ako je cez den neviem, ale vraj pekne a slnecno.

12:36:22 - otázka od: Dominika Pán Filan, robila som si poriadok s knihami a poukladala som ich podľa abecedy, pod F mám samozrejme Vaše knihy a tiež tri cestopisy Jána Fifika, napadlo ma, že by možno bolo zaujímavé urobiť nejakú cyklickú reláciu o cestách, cestovateľoch, zážitkoch...čo to sledujem ešte mi prichádza na um napr.moderátor Milionára alebo aj iní, čo si radi obujú túlavé topánky.Čo vy na to? Povedali mi v markize, ze o to nemate zaujem.

12:37:11 - otázka od: boris to cd s dzurindom,to je pecka,taka trapnost,dobre ze mu tam nevleziete,normalna hanba na vasu hlavu Vacsina ludi si mysli ine, ale je to vec vasho vkusu.

12:37:52 - otázka od: rst Kedy ste mali naposledy z niečoho nefalšovanú "detskú" úprimnú radosť? Manzelka mi kupila skvele orezavatko na cigarety, konecne nie su na konci roztrapkane.

12:39:46 - otázka od: Zuzana Dobry den pan Filan, zaujimalo by ma ci Vas syn pojde vo Vasich slapajach ....Mimochodom, ste super,Vase knihy su super, je to balzam na dusu... Dakujem Jeden syn je matematik a druhy studuje literarnu akademiu, takze mozno pojde v mojich stopach.

12:40:24 - otázka od: lubo :) Dobrý den, musím vediet jednu vec :) Georgio vo Wewerke to dieta naozaj neskopol ...že ?? aby som Len-k dokazal že to nieje pravda ... :D Ja si mysli, ze skopol.

12:41:07 - otázka od: Katarína Pán Filan, precestovali ste veľa krajín. Ktoré Vás zaujali najviac, kde by ste sa rád vrátil? Zil som v Australii tri mesiace a nechal som tak kustik srdca s tym, ze sa pon vratim.

12:42:26 - otázka od: sasa Kolko mate rokov? 56

12:43:09 - otázka od: Eva Pauliakova Mozete prosim povedat Jozovi, ze pokial este na to stale neprisiel preco bol sem vrateny a aku ulohu tu este nesplnil a zadal si ju, ze to suvisi aj s Egyptom a ked chce vediet co to je nech ma nakontaktuje. Som osoba ktorej v minulosti vysvetloval este v opuse fungovanie ezoterickych veci, dal mi na ofotenie bretislava kafku v case ked bol zakazany a teraz v ramci karmy si mame vyrovnat podlznosti. Viem ze pije viac ako je unosne ale na Vas da a preto tato absurdna forma komunikacie. Dakujem a zelam pekny den. Odovzdam

12:44:31 - otázka od: Jano z TN Ahoj Boris! Dúfam, že nevadí , že tykám!:) Mám jednu možno divnú alebo možno otázku, ktorú dostávaš často! Neviem! Na obrazovke si vždy vysmiaty , plný optimizmu! Tak pôsobíš navonok na človeka, ktorý ťa nepozná osobne a bližšie! Je to len "TV maska" alebo si taký vždy? Nikdy si nemal depku, pesimistickú náladu, chuť "zdekovať" sa na nejaku samotu u lesa ???? Inak prajem všetko dobré!!! Ja som pohodovic. Na depku mam kamaratov, s ktorymi ju vykecam. Depka je zbabela, vojde len tam, kam ju pustime.

12:45:30 - otázka od: kama ...a už fajčíte? :) Uz zas nie :-)

12:46:48 - otázka od: Hanah Pekný dník prajem :-))) ako sa mávate? práve som si čítala na nete vašu wewerku a je to uplna bomba....už dlho som sa tak nezasmiala ale musela som konštatovať, že to tak fakt je....nejedna príhoda mi pripomenula príhody s kamoškami....a ako sa má váš syn? raz som s ním bola v tábore :-))) Ja sa mam dobre, lebo mam vela prace, ktoru robim s potesenim a moj syn sa nema moc dobre, lebo ma vela podobnej prace, ktoru robi bez potesenia.

12:47:50 - otázka od: Terka Machů A ktorú časť Slovenska máte najradšej ? Terka Machu Picchu :-) Pohronie a Muran

12:49:13 - otázka od: Ľudmila Mala by som sa pýtať, ale ja chcem len využiť možnosť a povedať Vám, čo už dávno cítim. Pri čítaní Vašich kníh alebo keď Vás počúvam, mám vždy pocit: "Presne toto som chcela povedať". Ale ja to nedokážem vyjadriť ani slovom ani na papieri, takže Vám ďakujem, že to robíte za mňa. Ste mi veľmi blízky. Želám veľa zdravia, aby ste ešte dlho písali o živote okolo Vás a nás. Pan Boh uslyš

12:50:55 - otázka od: Jana Ubranili ste sa "Da Vinci Code manii"? Neubranil, ale nastastie som nebol medzi poslednymi, ale prvymi. Do kina sa nechystam, svoj film som si natocil v hlave, bez Toma Hanksa. Len my dvaja s Audry Tatou. :-)

12:51:44 - otázka od: ada1212 Kde beriete vasu nevycerpatelnu studnicu vtipnych pribehov??? :) Obcas u pana Vodu v Modre, ma vynikajuce Veltlinske zelene.

12:53:27 - otázka od: Ingrid Zacala som citat na nete ukazku z wewerky, ale odradili ma vulgarne slova. Nie vsetci mladi, ktori su nezavisli a spontanni maju taky vulgarny slovnik. Nedali sa vynechat? Nespokojnost a hnev sa predsa daju vyjadrit inymi slovami. Vase opisne a rozpravacske schopnosti sa mi v knihach i relaciach pacia. Prajem Vam dostatok fantazie a pozorovacich schopnosti okolia kvoli nametom. Ja na to hovorim, na to, aby futbalova lopta letela, treba do nej kopnut. To nepouzivam ja tie vyrazy, to pouziva hlavna hrdinka, keby ich nepouzivala, tak by to nebola ona, ale vy.

12:54:46 - otázka od: Emilia Dobrý deň prajem, chcem sa Vás opýtať prečo ste mi odmietli dať autogram minulý rok v Piešťanoch, s poznámkou, že autogramy nedávate na ulici. Ďakujem za odpoveď. Bolo to nevhodne, inokedy inde v pravu chvilu rad.

12:56:10 - otázka od: Zico Pan Filan co mienite robit zo svojou nadvahou. Ja by som vam odporucal zvysit skor sexualny apetit a propagovat pohyb spredu a odzadu, a nie staticky pohyb. Vsetkodobre a nech vas neopusti vas suprovy humor. Vam to pomohlo?

12:56:46 - otázka od: maja tééda...sa bavím pri tých vaších odpovediach...no parááda... V kapitalizme sa vraj všetko dá kúpiť....ste na predaj tiež? xixi...s Vami by bola zábava. Na predaj nie, ale na kupenie ano, vo vsetkych knihkupectvach na Slovensku.

12:58:18 - otázka od: Biba Dobry den... ako sa mate?? Co dnes este planujete robit??? Dakujem za odpoved Biba z Levoče =) Mam stretnutie s Gary Komorom, ktory vie vela o mobilnych telefonoch a televizoroch, bude mojim hostom v najblizsej Palenici.

12:58:55 - otázka od: rst1 Stále sa riadite mottom, že na svete sa dá odolať všetkému okrem pokušenia?:-)) Je to motto Oscara Wilda a je prijemne podla neho zit.

12:59:35 - otázka od: TER Program o mimoriadnych osobnostiach? Este Vas mame a aspon jedna ostala... vidim, ze vase ego je stale velke ako mexiko... Lepsie by sa Vam pacilo Chile?

13:04:27 - otázka od: caligostro Pan Filan, ste super, milujem ked rozpravate svoje historky, mam aj vasu knihu a je super. mna ale zaujima, cim sa vlastne zivite? vynasa vam ucast v 7 sro a pisanie knih tolko ze mozete cestovat po svete? co este okrem toho robite? Do dnesneho dna sa s mojimi textami predalo viac ako 4 miliony platni. Okolo dvesto tisic knih, vyrobil som niekolko sto hodin televiznych a rozhlasovych programov, tak preco by som mal byt chudobny? Som riaditel firmy Tamada.

13:06:03 - otázka od: slavo Pán Filan!Prečo v Čechách majú TV toľko "talk-show" napr.Eben, Donutil, Kraus, Šíp, Polívka a u nás iba momentálne p.Heribanová a v minulosti váš Gala-Gala.Je to v peniazoch abo dobrých nápadoch...? Prajem pekný deň! Je to aj v peniazoch aj v napadoch aj v mentalite. Cesi si vedia vytvorit hviezdy, dokonca aj zo Slovakov, Hegerova, Norisova, Brano Polak. Tie programy kto robit a maju o kom.

13:06:38 - otázka od: Jana Pred cca.10 rokmi na autogramiade v Lucenci ste mi povedali, ze na vrchole vasho hodnotoveho rebricka stoji priatelstvo. Stale to plati? To sa neda zmenit, to by som sa musel zmenit ja

13:08:04 - otázka od: ada pozdravujem Vas pan Filan! Velmi rada Vas pocuvam a citam Vase knihy. Chcem sa opytat, ake ste mali detstvo a ci by ste sa este aspon na chvilu chceli vratit do detskych rokov? Mal som krasne detstvo, lebo som ho prezil obklopeny skvelymi zenami - mamou starymi mamami a tetami. Vsetky vedeli senzacne varit, tancovat, milovat a nenavidiet. Chcel by som sa tam vratit okamzite, ale iba na chvilu.

13:08:39 - otázka od: Mišo Dobrý deň. Ktorá pieseň od Elánu sa vám najviac páči? Ku ktorej máte osobitný vzťah? Smrtka na prazskom orloji a Ruzovy vesmir, lebo to je cista pravda.

13:10:02 - otázka od: danica Mňa by zaujímalo Vaše pôvodné povolanie... Som vystudovany scenarista a dramaturg, prednasal som na vysokej skole, a bol som zamestnany ako dramaturg v ceskoslovenskej televizii.

13:11:02 - otázka od: hkoscikova Mirka - Co myslite, preco nam nevyrastli lastovicky, ale wewerky ? My chlapi sme zlyhali, o tom je ta kniha.

13:11:37 - otázka od: Hybsky Prijal by si pozvanie na nejaku besedu? Pocul som ze si vraj drahy..blbost, hm?! To si pis, ze som..

13:12:26 - otázka od: Rudolf Pa8n Filan nerozmýšlali ste vytvoriť nejaku politickú stranu, ludia Vás majú radi tak prečo nie!!!!!!!! S Jozom Razom sme dospeli k nazoru, ze s nasimi povahami by sme mohli v politike fungovat iba ako obete.

13:13:29 - otázka od: Mišo z LM Pán Filan, ako by sa dali získať podpisy členov Elánu? Prezreďte, ak sa dá vymyslieť taký skvelý text - hovorím o Bosorke... To mi povedala na ulici jedna moja kamaratka, a som jej za to vdacny. Podpisy sa daju ziskat po koncerte alebo nahodou. Ale naco su vam podpisy, pocuvajte pesnicky.

13:14:52 - otázka od: Iveta Pan Filan, velmi vam fandim, ste mi sympaticky svojim zvlastnym druhom humoru a pretoze mame narodeniny skoro v jeden den / len ja o par rokov neskor/, verim, ze je to taka inklinacia typicky "račia" . Verite znameniam? Pekny den! Iva Ked sa mi to hodi.. Horoskopy citam az vecer

13:18:30 - otázka od: ada aky darcek, co ste doteraz dostali ma pre Vas velku hodnotu? Velmi som si cenil, ked mi raz priniesol syn z prechazdky so skolkou jeden kamen, to je moja najvzacnejsia starozitnost, ma niekolko sto milonov rokov. Moji synovia ho po mne zdedia. Dakujem vam vsetkym aj za predstieranu pozornost, zelam vam stastny den a veselu noc. Zdravi BF

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu