Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Čekovský našiel nahrávky z roku 1981: To, čo objavil, DOJALO celú rodinu!

Marián Čekovský
Marián Čekovský (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Marián Čekovský je multitalent. Čoho sa chytí, to mu ide. A to nielen na hudobných nástrojoch, ale v umeleckej sfére vôbec. Je skvelý skladateľ, spevák, moderátor, glosátor a keď treba, aj komik.

Marián Čekovský je výnimočný hudobník. Talentu má na rozdávanie, sláva mu však nezatemnila mozog. Naopak, dopraje aj kolegom a vie uznať ich kvality. Tak je to aj v prípade kolegu Roba Opatovského: „Moje začiatky v hudobnom priemysle sú datované práve s Opatovským… mám ho rád, je to veľmi pracovitý, čestný chlap, poctivý, svedomitý… naša spolupráca sa začínala pesničkou Natália“, úprimne hovorí Marián, ktorého posledná pesnička s Opatovským sa volá Po čom ženy túžia.


Pýtali sme sa teda aj to, či naozaj vie, čo ženy chcú a čím vie potešiť svoju partnerku. Vypočujte si vo videu, my dodáme len to, že žena ho dokáže osloviť pohľadom a úsmevom. „Myslím, že žena je vždy veľkou ozdobou muža a najväčšou ozdobou je práve vtedy, keď sa smeje a keď sa smeje úprimne, pretože v tom vzťahu sa cíti dobre a priateľsky. Priateľstvo je veľmi cenné vo vzťahoch a ženy to vedia, vedia byť priateľmi“. Marián sa netají tým, že má ženy veľmi rád a hneď aj vyratúva… Čo ale povedal na adresu mamy, tušil zrejme málokto. Marián prezradil aj to, ktoré z detí bude kráčať v jeho šľapajách a či zostanú aj naďalej vyslovene hudobnou rodinou. Počúvajte...

Čekovský našiel nahrávky z roku 1981: To, čo objavil, DOJALO celú rodinu! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Robo OpatovskýMarián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu