Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Juraj Kukura sa lieči na ONKOLÓGII: Prehovoril o zdravotnom stave!

Juraj Kukura Zobraziť galériu (3)
Juraj Kukura (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Je v rukách lekárov! Počas víkendu Slovensko vydesila správa o zdravotnom stave herca Juraja Kukuru (77). Podľa najnovších informácií sa špičkový herec lieči na onkológii. Čo sa deje?

S informáciou, že zdravotný stav Juraja Kukuru nie je práve najlepší, prišiel týždenník Plus 7 dní. Ten na svojom webe zverejnil správu, že herec bol hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc. Informáciu o tom, že aktuálne prebýva v na onkologickom oddelení, týždenníku prezradil ich anonymný zdroj a podľa všetkého ide o pacienta nemocnice. 

„Nepôsobil odťažito, ani sa neskrýval. Nakoniec on je taký slávny, že by ho aj tak hneď všetci spoznali. A keď prehovoril svojím krásnym hlbokým hlasom, bolo hneď jasné, že je to on. Ale veľmi schudol, snáď to nie je nič vážne,“  vyjadril sa zdroj spomínaného magazínu.

Juraj Kukura sa lieči
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Redakcia napokon herca kontaktovala a zdravotné problémy potvrdil aj on sám. Podľa jeho slov to však nie je až také strašidelné, ako to vyzerá, keď sa spomenie slovo "onkológia", ktorú si väčšina z nás spája s rakovinou. „Mal som trošku problémy s krvou, ale už je to, zaplať Pán Boh, všetko v poriadku,“ povedal pre Kukura pre Plus 7 dní a podľa ich slov bol spokojný a v čase, kedy um volali, práve sledoval televíziu. Dúfame, že zdravotný problémy tohto špičkového herca budú čoskoro len minulosťou a zakrátko bude opäť v plnej sile! 

Juraj Kukura
Zobraziť galériu (3)
Juraj Kukura  (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

 

Viac o téme: OnkológiaJuraja Kukura
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu