Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Na TOTO všetci čakali: Nedvěd sa vyjadril k Darinej PLASTIKE... Čo si o tom myslí?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Posledné dni česko-slovenským šoubiznisom hýbe kauza okolo "nevydarenej" plastiky Dary Rolins. Popová diva sa po niekoľkých mesiacoch ukázala svojim fanúšikom, no a od toho momentu čelí obrovskej lavíne kritiky. A hoci si stojí za tým, že jej skrášľovacie zákroky sa netýkajú nikoho okrem nej samej, musela sa začať brániť...

Odkedy Dara zverejnila fotografie, prostredníctvom ktorých ukázala svoju "novú podobizeň", má čo robiť. Keďže ju na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 700-tisíc ľudí, je zrejmé, že tých, ktorí jej dali plastiku "vyžrať", nebolo málo. Mnohí z nich tvrdia, že speváčka sa na seba už ani nepodobá. A Dara zareagovala. 

Galéria: Dara Rolins

Popová diva sa vyjadrila, že síce ju potešil každý milý komentár, no zároveň nechápe potrebu ľudí prezentovať svoj negatívny postoj k estetickej chirurgi. „Veď na to existujú rôzne diskusné fóra, kde sa môžete smelo rozčúliť, posťažovať si, ohovoriť ktorú koľvek z nás (mňa samozrejme najviac, prosím) a navyše tam narazíte na vám podobných dobrákov, takže súznenie! Mne je totiž dosť jedno, čo si myslí nejaká teta alebo ujo, ktorého vôbec nepoznám... Nechce sa mi v tom prehrabovať a mazať negatívne komenty, alebo blokovať hejterov, na to máme iných sebestredných umelcov," napísala otvorene Dara, ktorá musela po tomto vyjadrení čeliť ďalšej dávke kritiky.

Fanúšikovia jej odkázali, že práve zmienené "tety" a takisto aj "ujovia" sú ľudia, ktorí tvoria jej fanúšikovskú základňu. A hoci si speváčka z ich názoru nič nerobí, mnohých zaujímalo to, ako sa k jej novej vízáži stavia jej partner - legendárny futbalista Pavel Nedvěd. A ak by ste očakávali, že svoju drahú skritizoval, ste na omyle. 

 „Pavel je s tým najviac v pohode, on to so mnou prežíva a rieši od začiatku a ešte sme si spolu robili srandu, že ma musí hodiť do servisu, aby som mu dlho vydržala," vyjadrila sa Dara pre portál TN.cz. Nuž a to napokon hovorí samé za seba. Pokiaľ je so svojím novým ja spokojná Dara a aj muž, ktorý sa vedľa nej zobúdza, na názoroch ostatných skutočne nezáleží... 

Na TOTO všetci čakali:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara RolinsPlastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu