Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Roztúžený pár si to rozdal za bieleho dňa v rušnom parku: Len pár metrov od nich sa hrali deti!

(Zdroj: TikTok/girlsorwomen)

NEW YORK – Návštevníci rušného Battery Parku v New Yorku neverili vlastným očiam. Len pár metrov od rodín s deťmi si neznáma dvojica zrejme užívala milostnú chvíľku. Obaja boli zakrytí prikrývkou, no podľa pohybov je zjavné, že len tak neležali.

Na TikToku sa objavilo video, ktoré zachytáva párik milencov v rušnom newyorskom parku. Skrytý len pod prikrývkou si zrejme užívali milostnú chvíľku. „Snažím sa užiť si krásne nedeľné popoludnie v New York,“ píše sa vo videu. Ako vidno na záberoch, v parku sa v tom čase nachádzali aj rodiny s malými deťmi, ktoré sa hrajú len pár metrov od roztúženej dvojice.

„Len v New Yorku,“ pripísala k záberom autorka videa. Nie je jasné, čo presne ľudia vo videu robia pod prikrývkou, ale to nezabránilo ostatných používateľom sociálnej siete k vytvoreniu vlastných záverov. „Nemám slov, robiť to pred toľkými ľuďmi,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Čo mala deka urobiť, je skutočná otázka,“ napísal ďalší. „Chcem vedieť, či im niekto niečo povedal, keď skončili/vyšli na vzduch,“ dodal tretí.

Iní špekulovali, čo sa stalo, keď sa pár odokryl. „Počkajte, a potom, čo skončia, jednoducho zdvihnú prikrývku a budú žiť, akoby sa nič nestalo, ignorujúc skutočnosť, že sa všetci pozerali,“ napísal komentujúci. Ďalší navrhli iné alternatívy, ktorým sa pár pod prikrývkou mohol venovať. „Predstavte si, že by ste odhrnuli prikrývku a našli ich uprostred intenzívnej hry Twisteru,“ zavtipkoval komentujúci.

Viac o téme: ParkSex na verejnostiPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu