Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prvé pocity po víťazstve: A budete závidieť, akým darčekom Jakuba s Eliškou prekvapila Tina!

Kráľom a kráľovnou tanečného parketu sa stali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Kráľom a kráľovnou tanečného parketu sa stali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová (Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Finále Let´s Dance je za nami a už vieme, kto získal titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu. Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová prevzali štafetu po minuloročnej víťazke Janke Kovalčíkovej.

 Veľkolepé finále Let´s Dance dopadlo asi tak, ako mnohí predpokladali. Jakub Jablonský mal na víťazstvo našliapnuté už od začiatku a hoci s Jurajom Lojom a Aničkou Jakab Rakovskou boli veľmi vyrovnaní, diváci rozhodli v jeho prospech. „Pozvi ma von si zatancovať. Ja chcem s tebou tancovať," oznámila Jakubovi Janka Kovalčíková a takú istú túžbu vyjadrili aj Adela Vinczeová a Tatiana Drexler po ich tangu. „Ja neviem, kde sa to vo vás berie všetko. Z vás srší ten talent," vychválila Jakuba do nebies. Porotcovský kat bol zasa unesený z ich folklórneho tanca, z ktorého podľa vlastných slov doslova "padol na riť". 

Galéria: Veľká galéria z FINÁLE Let's Dance

Unesený bol aj Jakub s Eliškou. Kým ona žiarila radosťou a šťastím, Jakub dlho akoby nemohol uveriť, že sa to naozaj stalo: "Je to obrovská vďaka, je to neuveriteľne pekný pocit", hapkal Jakub. "Dúfali sme, no ja ekď som videla prvýkrát Jakuba tancovať na tréningu, tak som bola taká že hm... môže to byť dobré, no a vyšlo to", tešila sa Eliška. Ako to bude ďalej, či sa plánujú venovať tancu aj po šou, čo im vlastne táto súťaž dala, a akým darčekom ich prekvapila Tina, sa dozviete vo videu.

Prvé pocity po víťazstve: A budete závidieť, akým darčekom Jakuba s Eliškou prekvapila Tina! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Let´s DanceFináleJakub JablonskýEliška Lenčešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu