Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mrazivé zábery z kamery na zvončeku zachytávajú moment pred únosom: Žena zúfalo kričala, keď zrazu...

(Zdroj: YouTube/KGWNews8)

OREGON – Predstavte si, že sa ráno zobudíte, prezriete si videozáznam z kamery na zvončeku a nájdete dôkaz o únose. Na vlastnej koži to zažili majiteľa nehnuteľnosti v meste Hillsboro. Ich kamera zaznamenala hrôzostrašné sekundy pred únosom ženy, ktorá zúfalo prosila o pomoc.

V pondelok ráno, 22. apríla, polícia v Hillsboro v Oregone prijala správu o únose, ktorý natočila kamera na zvončeku jedného z rodinných domov. Video bolo nasnímané v nedeľu 21. apríla okolo 22:45. Zachytáva ženu, ktorá niekomu zazvonila na zvonček. Pozerala sa za seba a kričala: „Prosím, pomôžte mi“. V pozadí je vidieť muža, ktorý k nej kráča a zrýchľuje tempo, keď žena začne kričať. Muž ju následne schmatne a utečie z miesta činu. Podľa záberov ženu zviaže na zadnej časti bieleho pickupu.

Majitelia domu, ktorých kamera zaznamenala hrôzostrašný únos, po zhliadnutí záznamu okamžite kontaktovali políciu. Obyvateľka nehnuteľnosti Marisol pre KGW News povedala: „Boli sme traumatizovaní. Podľa hlasu bola vystrašená. Dá sa povedať, že bola ako šialená a potrebovala pomoc. Spôsob, akým sa chytila dverí na videu, nie je normálny.“ V príspevku na Facebooku polícia Hillsboro uvádza, že vytvorili tím vyšetrovateľov a video sa šírilo po sociálnych sieťach v snahe identifikovať podozrivého aj obeť.

V utorok ráno, 23. apríla, polícia v príspevku na Facebooku informovala, že podozrivého aj obeť vypátrali. „Podozrivý bol zatknutý a obeť je v bezpečí,“ píše sa v príspevku. „Podozrivý a obeť sa poznali a toto nebol náhodný útok,“ dodali policajti a zároveň ubezpečili ostatných obyvateľov štvrte, že im nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Podozrivého muža obvinili z únosu.

Viac o téme: Polícia únosKamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu