Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pálffyovcov ničí strach o chorú dcérku

Dcérku každý deň navštívi v nemocnici aj otec Žigo Pálffy. Jeho pohľad naznačuje, že niečo nie je v poriadku. Zobraziť galériu (3)
Dcérku každý deň navštívi v nemocnici aj otec Žigo Pálffy. Jeho pohľad naznačuje, že niečo nie je v poriadku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Strhané tváre, pohľady do prázdna a hlavy plné zmiešaných myšlienok. Hoci sa blížia najkrajšie sviatky v roku, manželia Andrea (30) a Žigo (34) Pálffyovci prežívajú obrovskú bolesť.

Ich jedenásťmesačná dcérka Saskia je stále pod lekárskym dohľadom na bratislavských Kramároch. A to už dlhých 147 dní! Podľa informácií Nového Času opustila malá princeznička brány nemocnice len na niekoľko hodín v auguste. Vzápätí sa však pre zhoršený zdravotný stav musela okamžite vrátiť na detské oddelenie. A je tam dodnes...

Blízko bratislavských Kramárov je takmer nonstop zaparkovaný tmavý mercedes. Ten patrí Andrei Pálffy-Belányi, ktorá v tejto nemocnici opäť dennodenne navštevuje dcérku. Hodiny a hodiny tam sedí a skláňa sa nad postieľkou malej Saskie. Saskia je už dlhé mesiace hospitalizovaná a jej rodičia si ju kvôli potrebnému neustálemu lekárskemu dozoru nemôžu zobrať domov.

Podľa zistení Nového Času jeden pokus o prepustenie Saskie z nemocnice už bol - a to v auguste. Maličká sa však doma zdržala len pol dňa a obratom sa musela vrátiť na nemocničné lôžko. V nemocnici sa so železnou pravidelnosťou objavuje aj Žigo.

Ten sa tu denne zjaví a potom sa stratí v chodbách nemocnice na Kramároch. Väčšinou sa pri dcérke a svojej manželke zdrží asi hodinu a potom so zármutkom v očiach nasadne do svojho auta a odíde. Majster puku sa dokonca v tomto období nevenuje ani hokeju, všetok čas sa snaží venovať starostlivosti o manželku a dcérku. Ani jeden deň neprejde bez toho, aby neprišiel svoje zlatíčka podporiť. Keď Nový Čas Andreu a Žiga oslovil, nereagovali.

Na Pálffyovcoch ani zďaleka nevidieť spokojnosť, práve naopak. Ich utrápené tváre a pohľady do prázdna hovoria za všetko. Ich jediná dcérka nie je v poriadku...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu