Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mamička (44) sa po chirurgickom zákroku zubov premenila na monštrum: Pozrite na jej tvár, otrasné!

(Zdroj: Facebook/Jessica Macko)

TEXAS – Jessica Macková zo San Antonia v Texase sa rozhodla pre zubné implantáty, pretože porucha príjmu potravy, ktorou ako mladšia trpela, jej nahlodala všetky zuby. Ani vo sne však nečakala, že sa po operácii premení na monštrum.

Zákrok zahŕňa vloženie sady štyroch zubných implantátov, ktoré nahradia celý oblúk uvoľnených, zhnitých, chýbajúcich alebo zlyhaných zubov. Hoci ju lekári varovali pred modrinami, 44-ročná mamička troch detí priznáva, že nečakala, že bolesť bude taká brutálna. Zaskočili ju aj masívne modriny. Modelka štyri dni po ošetrení zverejnila video svojej tváre, v ktorom uviedla, že vyzerá ako monštrum.

Strašné tmavofialové modriny začali na jej krku a brade a šírili sa po tvári, zhoršovali sa hodinu po hodine, dokonca jej siahali až pod oči. „Deň po tom, čo som si dala zaviesť implantáty, mi tvár neskutočne napuchla a deň na to sa mi začali robiť modriny. Dosť som sa vyľakala, každú hodinu to bolo horšie a horšie. Vyzeralo to, akoby som mala na tvári Rorschachov test, ako tie atramentové škvrny,“ prezradila pre denník The Sun. Okrem toho mala aj veľké bolesti.

Nemala však na výber, pretože kvôli poruche príjmu potravy ju dlhodobo trápila bolesť. „Keď som bola mladšia, mala som zlú poruchu príjmu potravy, ktorá mi nahlodávala zuby. Chvalabohu, že som už zdravá a je mi lepšie. Všetky moje zuby do značnej miery zlyhávali kvôli nejakým zdravotným problémom a mala som ukrutné bolesti,“ vysvetlila.

Prvý týždeň po zákroku Macková nemohla spať ani jesť, v noci plakala. Keď sa objavili prvé modriny, okamžite kontaktovala lekára. Napriek podliatinám, ktoré sa podľa nej mohli zhoršiť kvôli jej anémii, ktorou trpí, Macková operáciu neľutuje a povzbudila ostatných, aby ju podstúpili. Dva týždne po operácii sa opuch aj modriny zmiernili. „Už je to oveľa lepšie. Myslím si, že do konca mesiaca by sa to malo úplne zahojiť,“ dodala.

Viac o téme: MatkaModrinyZubné implantátyPorucha príjmu potravy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu