CHORVÁTSKO Aquae Balissae Daruvar

2008-07-08 16:00:00 |   |    | 

CHORVÁTSKO/ video - V Daruvare, meste s približne desiatimi tisícmi obyvateľov, ktoré sa nachádza v západnej Slavónii, bol nedávno otvorený termálny vodný park Aquae Balissae.



Výška uvedenej investície dosahuje skoro 40 miliónov kún. Vodný park sa rozprestiera na rozlohe väčšej ako 60 tisíc metrov štvorcových. V rámci termálneho vodného parku sa nachádzajú kryté ale aj vonkajšie bazény spolu s doplnkovými atrakciami ako napríklad kúpele a podobne.

V nasledujúcej fáze rozvoja sa očakáva investícia do wellnessu, hotela a golfových ihrísk. Investícia je veľkým prínosom pre ponuku turistického ruchu vo vnútrozemí Chorvátska a mesta Daruvar, ktoré je známe kúpeľmi Daruvar a Špeciálnou nemocnicou s liečebnou rehabilitáciou.

Liečivú silu termálnej vody a liečivého bahna využívali už starí Rimania. Daruvarské kúpele majú viac ako dvestoročnú tradíciu liečenia, prevencie a ochrany zdravia. Dnes sú kúpele moderne vybavená inštitúcia s vysokokvalifikovaným odborným personálom, ktorý zabezpečuje špeciálne wellness programy a terapie.

Popri rekreačnom programe sa tu vykonáva aj kompletná medicínska diagnostika a rehabilitácia, ale dá sa uvoľniť aj pri wellnesse alebo zúčastniť sa team buildinga atď.

 

Turistické združenie Bjelovarsko – bilogorskej župy

www.tzbbz.hr

Kúpele Daruvar
www.daruvarske-toplice.hr

 

Zdroj/autor: chzt,drom

VIDEO Aquae Balissae



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 14. máj. 2024. Meniny má Bonifác.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa