Toto vás zaručene pobaví: 5 najvtipnejších cestovateľských zážitkov

2022-12-31 23:00:00 |   |    | 

Život prináša rôzne situácie, a cestovanie pritom nie je výnimkou. No aj keď všetko vždy nejde podľa plánu, treba z toho vyťažiť maximum. Občas sa práve najnečakanejšie momenty premenia na tie najlepšie zážitky. Týchto päť vtipných príbehov je toho dôkazom.



1. Čierna pasažierka

Hoci je to len ťažko predstaviteľné, čierni pasažieri nie sú v leteckej doprave ničím výnimočným. Iba jeden z nich si však vyslúžil celosvetovú nehynúcu slávu – mačka, ktorá sa zúčastnila vyhliadkového letu ponad Francúzsku Guyanu. Posádke síce spôsobila poriadny šok, našťastie však všetko zvládla bez ujmy na zdraví!

 

 

2. Náhrada

Istý Jordan Axami naplánoval pre svoju lásku nezabudnuteľnú cestu okolo sveta. Skôr, než vyštartovali, však došlo k rozchodu, a tak mladíkovi zostali len slzy pre plač a zbytočné letenky. Jordan však situáciu vyriešil šalamúnsky – cez sociálnu sieť zohnal dievčinu s rovnakým menom a národnosťou, ktorá s ním cestu absolvovala. Nič tak napokon nevyšlo navnivoč!

 

 

3. Ako v zrkadle

Hovorí sa, že každý má na svete svoju vernú kópiu. Aká je však pravdepodobnosť, že sa dvaja navlas podobní ľudia aj stretnú? Nuž, zrejme takmer nulová, napriek tomu sa to istej dvojici stalo. Zhodou okolností dokonca sedeli vedľa seba v lietadle!

 

 

3. Kráľ selfie

Ír Joseph Griffin si internetovú slávu vyslúžil vďaka svojim dovolenkovým záberom. Na výlet do Las Vegas si totiž požičal synovu GoPro kameru, no namiesto snímania zaujímavostí v okolí nahrával len svoju tvár. Nechtiac sa tak stal nekorunovaným kráľom selfie!

 

 

5. Zmena mena

Nízkonákladové aerolinky síce ponúkajú lacné letenky, no za všetky služby navyše si účtujú poplatky. Istý Adam Armstrong však ušetril peniaze poriadne bizarným spôsobom. Keď zistil, že mu letenku na Ibizu omylom zarezervovali na meno Adam West, ktoré používa iba na Facebooku, jednoducho si ho nechal úradne zmeniť. Za nový pas potom zaplatil 103 libier, čo je však stále menej než polovica toho, čo by ho stála zmena na letenke!

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Utorok, 14. máj. 2024. Meniny má Bonifác.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa