Pracovníci letiska na obľúbenom ostrove kradli veci z kufrov, škoda sa ráta v miliónoch!

2023-12-19 08:00:00 |   |    | 

Skupina pracovníkov letiska na turistami vyhľadávanom španielskom ostrove Tenerife podľa polície organizovane vykrádala batožinu cestujúcich, z ktorých zmizli veci za milióny eur. Policajti zadržali 14 ľudí a zabavili cennosti, ktorých celkovú hodnotu vyčíslili na takmer dva milióny eur. Ďalších 20 zamestnancov letiska zatiaľ polícia vyšetruje na slobode.



Skupina sa podľa polície dostávala do batožiny potom, čo ich cestujúci podali na odbavenie a kufre mali zamieriť k lietadlu. V priestore, kde sú medzitým skladované a triedené, ich otvárali, vyberali cenné veci a potom posielali do lietadla.

Policajti u zadržaných našli 13.000 eur v hotovosti, 120 šperkov, 29 kusov luxusných hodiniek, 22 drahých mobilných telefónov a ďalšiu elektroniku.

Polícia na prípade začala pracovať po množiacich sa prípadoch sťažností ľudí, ktorí sa z Tenerife vrátili domov. Južné letisko na tomto Kanárskom ostrove patrí k turisticky najvyťaženejším terminálom Španielska; ročne odbaví vyše desať miliónov pasažierov.

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: ČTK

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Piatok, 10. máj. 2024. Meniny má Viktória.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa