Inšpirujte sa našou novou sekciou, kam vyraziť na dovolenku

2012-01-16 15:35:00 |   |    | 

Radi cestujete a dovolenkujete v rôznych kútoch sveta? Aj teraz v zime či v nadchádzajúcom lete by ste sa chceli niekam vybrať, len momentálne nemáte v zálohe žiadny zaujímavý nápad na nezabudnuteľný oddych? S našou novou sekciou vám určite pomôžeme vyriešiť tento problém rýchlo a jednoducho.



Sekcia „Dovolenkové inšpirácie“ ponúka rôzne fotky v troch hlavných kategóriách, ktoré sa delia na ďalšie podkategórie. Či vás zaujíma pobyt pri mori, kam sa vybrať na lyžovačku, romantická dovolenka vo dvojici alebo prírodné skvosty našej planéty, to všetko u nás nájdete.

Mladšie ročníky istotne ocenia tipy, kam za zábavou, tí, čo majú radi architektúru, sa môžu inšpirovať v podsekcii zaujímavosti a čitatelia, ktorých zaujíma história a spoznávanie miest, si na svoje prídu v podkategórii mestá.

Fotografie sú z piatich svetových kontinentov a vy sa môžete rozhodnúť aj medzi dennými či nočnými zábermi. Nám nezostáva už nič iné, len vám zaželať príjemné pozeranie fotiek z celého sveta a nech sa vám podarí aj vďaka nám nájsť tú svoju inšpiráciu!

http://dromedar.topky.sk/inspiracie/

 

Zdroj/autor: redakcia, jr, drom

Foto: ESO travel

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.3/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa