ŽELEZNICE Nové zákaznícke centrum

2009-05-05 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Nové zákaznícke centrum s rozšírenou ponukou služieb občanom otvorila Železničná spoločnosť na Železničnej 1 v Košiciach, v blízkosti Námestia Maratónu mieru.



K základným službám centra patrí predaj cestovných lístkov či vybavenie preukazu na zľavu. Pracovníci centra záujemcom pomôžu aj pri plánovaní ciest do zahraničia, pri cestách väčších skupín cestujúcich, poradia pri využití zákazníckych ponúk.

V centre je aj možnosť uzatvorenia komplexného cestovného poistenia pre cesty do zahraničia a poistenia nákladov na zásah Horskej záchrannej služby. Okrem toho v centre je aj predaj vybraných cestovných potrieb, cestovných poriadkov, pohľadníc, publikácií o železnici a ďalší sortiment. Doplnkovou službou je predaj vstupeniek cez Ticketportal, ktorá zahŕňa rezerváciu a predaj vstupeniek na rôzne športové a kultúrne podujatia, festivaly a podobne.

 

Zákaznícke centrum v Košiciach na Železničnej 1 je otvorené od pondelka do piatku od 8:00 do 18:00. Ďalšie informácie môžu cestujúci získať na tel. čísle +421 55 229 5138 alebo na adrese zc3.ke@slovakrail.sk.

 

Zdroj/autor: sita, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa