AUTOM Uzavrú Pezinskú Babu a Ivanskú cestu

2009-05-07 09:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Cesta cez horský priechod Pezinská Baba bude v nadchádzajúci piatok 8. a v sobotu 9. mája od 9.00 do 13.00 a od 14.00 do 18.00 h uzavretá. Oprava Ivanskej cesty od Galvaniho ulice sa začne 7. mája.



Vodiči budú musieť ísť po obchádzkovej trase. Uzávierku cesty povolil Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Pezinku kvôli medzinárodným automobilovým pretekom do vrchu amatérov Open Tatry Donau Cup 2009.

     
Pezinská Baba bude uzatvorená aj cez víkend 23. a 24. mája v čase od 8.00 do 13.00 a od 14.00 do 18.30 h pre Majstrovstvá SR pretekov automobilov do vrchu Pezinská Baba 2009.
     
Horský priechod je v čase oboch pretekov možné obísť po trase Pezinok, Svätý Jur, Bratislava, Stupava, Lozorno a späť alebo Pezinok, Trstín, Sološnica a späť.
     

BRATISLAVA Oprava Ivanskej cesty od Galvaniho ulice sa začne 7. mája


Opravu Ivanskej cesty od Galvaniho ulice, smer železničné priecestie v dĺžke 430 metrov začne bratislavský magistrát od 20.hodiny vo štvrtok 7. mája. Práce majú skončiť v pondelok 11. mája do 6. hodiny. Dôvodom opravy je zlý technický stav povrchu komunikácie.

Počas opravy sú zabezpečené náhradné trasy cez Galvaniho, Rožňavskú a Trnavskú cestu. Dopravný podnik Bratislavy zároveň zabezpečí prelinkovanie mestskej dopravy. Zmeny budú vyznačené dopravným značením.

Po skončení opravy bude zabezpečené nové vodorovné a zvislé značenie na nebezpečnej križovatke so železničným priecestím Ivanská-Trnavská-Vrakunská, ktorým bude zakázané odbočenie z Ivanskej cesty doľava na Vrakunskú pre všetky vozidlá, vrátane mestskej hromadnej dopravy, v súčasnosti bolo linkovanie MHD v predmetnom úseku už zmenené.
     
V pondelok 11. mája o 10. hodine bude otvorený úsek na Dúbravskej ceste, ktorý bol budovaný v rámci diaľničnej siete. Ide o úsek od Polianok k základnej umeleckej škole (ZUŠ), ďalej bude cesta zaslepená. Ku škole sa bude možné dostať z oboch strán komunikácie.  Do budúcnosti sa v úseku Polianky – ZUŠ plánuje nová trasa mestskej hromadnej dopravy.
     


Zdroj/autor: mmb,tasr,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa