KÚPALISKÁ V Bratislave otvoria až....

2010-05-29 08:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta Bratislavy tento týždeň bratislavské kúpaliská zrejme ešte neotvorí.



Keďže cez víkend má byť menej ako 25 °C, musí sa otvorenie kúpalísk prispôsobiť počasiu.

Letná sezóna sa na kúpaliskách v Lamači, Tehelné pole, Delfín a Rosnička mala začať 28. mája, Zlaté piesky plánovala správa otvoriť 29. mája a kúpaliská v Krasňanoch a v Rači 4. júna. Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta Bratislavy je na letnú sezónu pripravená. Tento týždeň by mala dostať rozhodnutie o povolení prevádzok od Regionálneho úradu verejného zdravotníctva a mala by začať napúšťať bazény.

Podobne ako minulý rok, aj tento rok sa správa pokúsila pripraviť novinky pre návštevníkov. Na kúpalisku Delfín je hotová časť novej šmykľavky typu kamikadze, v júni by sa k nej mal pridať aj tobogánik. Plánujú sa rozšíriť taktiež služby o požičiavanie slnečníkov a lehátok na kúpaliskách Rosnička, Lamač, Tehelné pole a Delfín, chcú sa rozšíriť aj niektoré atrakcie na kúpaliskách o vonkajšie stolnotenisové stoly a ruské kolky. Na kúpaliskách Rosnička a Delfín, kde je zabezpečený ohrev vody, budú predĺžené prevádzkové hodiny do 20.00.

 

V minulom roku navštívilo bratislavské kúpaliská viac ako 217 000 návštevníkov. Bratislavské kúpaliská prešli v minulých rokoch viacerými novinkami. V roku 2008 bolo po piatich rokoch otvorené kúpalisko Lamač, na Rosničke bola vybudovaná trojdráhová šmykľavka so samostatným dopadovým bazénom, v Rači a Krasňanoch sa pofóliovali bazény, zrekonštruovali sa bazénové telesá a v Rači sa vybudoval nový detský bazén.

 

Zdroj/autor: sita, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 16. máj. 2024. Meniny má Svetozár.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa