ŽELEZNICE Letné zľavy

2008-06-30 11:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železničná spoločnosť Slovensko ponúka aj počas letných prázdnin pre žiakov základných a študentov stredných škôl možnosť využívať päťdesiatpercentnú zľavu na cestovnom.



Pre cestujúcich, ktorí majú preukaz Junior Railplus Euro<26, Klasik Railplus a Senior, je pripravená letná ponuka na neobmedzené cestovanie vlakom počas 31 dní.

 

Študent Leto

Identifikačný lístok je možné si zakúpiť kedykoľvek od 1.7. do 31.8.2008, pričom 31.8.2008 je posledný deň platnosti identifikačného lístka. Dá sa kúpiť aj k žiackemu preukazu, ktorý platí do 30.6.2008 alebo do 30.6.2009.

Cestovný lístok k identifikačnému lístku Študent Leto so zľavou 50 percent platí vo všetkých vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnici a Trenčianskej elektrickej železnici a stojí 50 Sk. Vo vlakoch InterCity (IC), EuroCity (EC) a SuperCity (SC) je potrebné dokúpiť si aj polovičný príplatok.

 

  • Slovak Junior

Ponuka je určená pre tých zákazníkov, ktorí majú preukaz Junior Railplus Euro<26. Cestovný lístok Slovak Junior platí ako cestovný lístok na neobmedzený počet ciest vo vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnici a Trenčianskej elektrickej železnici. Na vlaky IC, EC a SC nie je potrebné kupovať žiadne príplatky.

S cestovným lístkom Slovak Junior zákazník získa navyše zľavu 50 percent na Čiernohronskej železnici v Čiernom Balogu a v AquaCity Poprad zaplatí za vstupné ako dieťa. Sieťový cestovný lístok Slovak Junior platí 31 dní, najviac však do 31.8.2008 a stojí 1 200 Sk.

 

  • Slovak Klasik

Ponuka je určená pre tých zákazníkov, ktorí majú platný preukaz Klasik Railplus. Slovak Klasik je sieťový cestovný lístok na neobmedzený počet ciest vo vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnici a Trenčianskej elektrickej železnici.

K sieťovému cestovnému lístku Slovak Klasik nie je potrebné kupovať príplatok na vlaky IC, EC a SC. S cestovným lístkom Slovak Klasik zákazník získa navyše zľavu 10 percent z bežného cestovného na Čiernohronskej železnici v Čiernom Balogu a v AquaCity Poprad zaplatí za vstupné ako dieťa. Sieťový lístok Slovak Klasik platí 31 dní, najneskôr však do 31.8.2008 a stojí 1 500 Sk.

 

  • Slovak Senior

Ponuka je určená pre tých zákazníkov, ktorí majú platný preukaz Senior. Slovak Senior platí ako sieťový cestovný lístok na neobmedzený počet ciest vo všetkých vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko, Tatranských elektrických železníc, Ozubnicovej železnici a Trenčianskej elektrickej železnici. Na vlaky IC, EC a SC nie je potrebné kupovať príplatok.

S cestovným lístkom Slovak Senior zákazník získa navyše zľavu 50 percent na Čiernohronskej železnici v Čiernom Balogu a v AquaCity Poprad zaplatí za vstupné ako dieťa. Sieťový cestovný lístok Slovak Senior platí 31 dní, najviac však do 31.8.2008 a stojí 500 Sk.

 

Zdroj/autor: zssk, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
1.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa