Hororové VIDEO z výletnej lode: Žena sa zasekla v tobogane, trikrát!

2022-03-11 08:01:00 |   |    | 

Plavba výletnou loďou ponúka obrovské množstvo zážitkov. Paige Hodgson z Cardiffu si však odniesla aj jeden veľmi nečakaný – počas jazdy toboganom v ňom trikrát uviazla, až ju napokon museli vyslobodiť bočnými dvermi!



Tomu sa povie obrovská smola. Speváčka Paige Hodgson si pobyt na výletnej lodi Bliss spoločnosti Norweigen Cruise Lines užívala naplno, čo dokazuje viacero videí, zdieľaných prostredníctvom sociálnej siete TicToc.

Medzi nimi však nájdete aj tie, ktoré zvečňujú jej menej príjemnú skúsenosť. Keď sa totiž 5. marca vybrala na tobogan, v jednom mieste sa až trikrát zasekla a namiesto toho, aby pokračovala ďalej, vynieslo ju naspäť. Incident bol o to hororovejší, že sa mladá žena práve nachádzala v časti priamo nad oceánom.

 

Zamestnanci lode si našťastie všimli, že nedošla do cieľa, a tak ďalšieho človeka na tobogan nepustili. Paige tak vyviazla bez zranení, museli ju však vždy vyslobodiť bočnými dverami, ktoré sa na toboganoch nachádzajú z bezpečnostných dôvodov. „Stále som sa zasekávala, pretože som očividne príliš ľahká a malá. Ale videla som aj menších ľudí, ktorí jazdu dokončili. Je mi teda záhadou, prečo sa to stalo, a navyše trikrát! Dokonca aj zamestnanci boli zmätení,“ prezradila Walesanka pre web Daily Mail.

 

 

Po troch pokusoch svoje pokusy o absolvovanie toboganu radšej vzdala. „Skončila som s tým. Byť zaseknutý nie je ten najlepší pocit. Bola to polhodina šialenstva“. Zástupcovia spoločnosti Norweigen Cruise Line incident nekomentovali, k podobným pritom už na rovnakom mieste došlo aj v minulosti. Ľudia trpiaci klaustrofóbiou by teda jazdu na tobogane radšej mali vynechať.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa