Top novinka v lyžiarskom centre Salamandra: hotel priamo pod stanicou lanovky

2012-11-21 13:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Nový hotel s kapacitou 156 lôžok je novinkou v najväčšom lyžiarskom centre južnej časti Banskobystrického kraja, Salamandra Resort nad Banskou Štiavnicou. Štvorhviezdičkový hotel, ktorý začne prijímať prvých hostí od 1. decembra, stojí len niekoľko desiatok metrov od údolnej stanice sedačkovej lanovky.



Ubytovacie zariadenie je vybavené nielen pre individuálnych návštevníkov, ale aj pre rodiny s deťmi či pre firemnú klientelu. Sú tam napríklad kongresové sály, ale aj wellness, reštaurácia a bar.

Lyžovačka na svahu medzi obcami Hodruša - Hámre a Štiavnické Bane môže začať hneď po intenzívnom zasnežovaní. Prevádzka sa spustí v decembri, kedy presne, to bude závisieť len od počasia.

Ceny skipasov sa oproti vlaňajšku nemenia. Celodenný lístok pre dospelého vyjde v top sezóne na 19,90 eur, deti do šesť rokov majú lyžovačku zdarma, od šesť do 12 rokov za 9,50 eur a tínedžeri do 18 rokov a seniori nad 60 rokov môžu využívať modernú štvorsedačkovú lanovku s bublinami a vlek za 15,90 eur.

 

Zdroj/autor: tasr, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa