DOMA Odomkli Domašu

2009-05-10 11:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Symbolickým otočením kľúča, ktorým Vodník stráži vodu na Valkove, otvorili včera sezónu v rekreačnej oblasti už štvrtýkrát.



Pri tejto príležitosti organizátori akcie, chatári Domaše Valkova a Centra voľného času ABC Stropkov, pripravili v areáli U Rumpľa pestrý športovo-kultúrny program.

Aktívni účastníci odomykania vody sa od rána predvádzali v nohejbalovom a volejbalovom turnaji. V rovnakom čase sa do práce pustili aj súťažiaci vo varení guľáša a rybacej polievky. Sprievod účastníkov odomykania Domaše sa na pláž vydal o 15.00 hodine, kde Vodník splnil svoj sľub a odomkol vodu.

"Keď sme začínali prvýkrát s odomykaním vôd Domaše Valkova, chceli sme sa stretnúť chatári a v príjemnej atmosfére medzi priateľmi začať novú letnú sezónu. Postupne si však medzi nás našla cestu aj široká verejnosť, čomu sme sa iba potešili a začali sme každý rok hľadať nové možnosti, ako pripraviť zaujímavý a atraktívny program, aby si každý našiel na Valkove svoj vlastný kúsok zábavy," vysvetľoval zakladateľ odomykania vôd Domaše Valkova František Marcinčin.


 

Zdroj/autor: abcStropkov,domaša,tasr,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 10. máj. 2024. Meniny má Viktória.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa