VLAKOM Výluka vo Viedni ovplyvní slovenské vlaky

2010-05-07 13:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železnice oznámili, že v sobotu 8. mája a v nedeľu 9. mája 2010 budú odrieknuté niektoré vlaky na rakúskom území v úseku Wien Südbahnhof Ostbahn - Wien Erzherzog Karl Strasse a späť.



Ide o vlaky, ktoré  podľa platného cestovného poriadku jazdia zo smeru Bratislava hlavná stanica – Marchegg - Viedeň a späť.

Dôvodom výluky sú stavebné a rekonštrukčné práce v železničnej stanici Wien Südbahnhof.

ZSSK odporúča cestujúcim využiť zo a do stanice Wien Ezherzog Karl Strasse rýchlovlaky mestskej dopravy S-Bahn S80 a ostatné regionálne vlakové spoje v rámci Viedne.

Alternatívnym riešením je cesta vlakmi z, resp. do železničnej stanice Bratislava-Petržalka. Tieto vlaky budú aj počas výluk vychádzať a končiť v železničnej stanici Wien Südbahnhof - Ostbahn.

V rámci vyhľadávača vlakových spojení na www.oebb.at  je pri dotknutých vlakoch už zapracovaná poznámka o ich odrieknutí v konkrétnom úseku trasy.

 

 

Ďalšie podrobnosti o cestovaní vlakom získate na čísle Kontaktného centra 18 188,  v osobných pokladniciach Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s. alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

 

Zdroj/autor: zssk,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 14. máj. 2024. Meniny má Bonifác.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa