NA KRÍDLACH Ryanair a zimný letový poriadok

2010-09-21 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO/ ÍRSKO - Nízkonákladová írska letecká spoločnosť Ryanair vydala koncom augusta svoj zimný letový poriadok pre Bratislavu, ktorý bude platiť od 1. novembra 2010.



Ryanair bude z/do Bratislavy prevádzkovať 14 liniek vrátanie spojení z/do Štokholmu a Alicante.

Počas zimy ostanú zachované linky do Alicante a Štokholmu, letecká spoločnosť zároveň zvýšila frekvencie na jej najúspešnejších linkách, aby tak uspokojila dopyt v Bratislave.

Cestujúci môžu teraz letieť do Bruselu a Dublinu 5-krát do týždňa.

V ponuke je tiež 11 týždenných frekvencií do Londýna (Stansted) a denné spojenie do Milána (Bergamo).

Henrike Schmidt, obchodná a marketingová manažérka Ryanair-u pre Slovensko povedala: “S potešením vydávame náš zimný letový poriadok pre Bratislavu, ktorý naším cestujúcim ponúka veľký výber možností cestovať v zimnom období.

Napriek tomu, že sa špekulovalo o rušeniach, sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť, že linky do Štokholmu a Alicante ostanú počas zimy v ponuke. Naše letecké spojenia pohodlne spájajú Bratislavu so zvyškom Európy a prinášajú viacero možností pre našich slovenských cestujúcich”.

 

Ryanair patrí medzi svetovo najobľúbenejšia letecké spoločnosti so 44 základňami a viac ako 1100 nízkonákladovými linkami v 27 krajinách, spájajúca 160 destinácii. Ryanair operuje s flotilou 250 nových Boeingov 737-800 a objednaných má ďalších 64 nových lietadiel (vrátane plánovaných vyradení), ktoré budú postupne dodávané v priebehu nasledujúcich dvoch rokoch. Ryanair momentálne zamestnáva vyše 8,000 zamestnancov a očakáva, že v súčasnom fiškálnom roku prevezie približne 73,5 miliónov cestujúcich. 


Zdroj/autor: ryanair,bts, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa