VÍKEND Autosalón 2008

2008-04-15 09:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Už po osemnásty krát sa uskutoční Medzinárodný salón automobilov, ktorý v bratislavskej Inchebe začne dnes a potrvá do 20.apríla.



Autosalón ponúkne prehliadku takmer všetkých ženevských premiér. Po prvý raz sa práve na bratislavskom autosalóne predstavia značky Brilliance, Cadillac, Corvette, Chevrolet, Infiniti, Lancia, Maybach, Mosler, Spyker a Wiesmann.

Salón automobilov prebieha spolu so štrnástou špecializovanou výstavou autopríslušenstva a servisnej techniky Autoservis.

V dňoch 15. až 17.apríla sa v Incheba Expo Bratislava uskutoční aj štvrtý medzinárodný veľtrh výrobcov a subdodávateľov pre automobilový priemysel a logistiku C.S.I.L. a tretí medzinárodný veľtrh plastov, gumy a kompozitov pre automobilový priemysel Carplast.

Odborný sprievodný program Autosalón ponúka tak ako po minulé roky sprievodný program pre odborných návštevníkov aj pre verejnosť. Z odborných podujatí sa uskutoční kuriérsky test úžitkových vozidiel, konferencia Cechu predajcov a servisov motorových vozidiel a odborný seminár na tému Bezpečnosť dopravy a dopravné značenie na pozemných komunikáciách.

Autosalón je o zaujímavých a pútavých expozíciách vystavovateľov a automobilových novinkách. Aj tento rok sú pripravené divácky atraktívne crash testy, ktoré ponúkajú možnosť vidieť, čo sa stane pri strete dvoch áut alebo auta s chodcom ako aj škola šmyku, kde si návštevníci môžu vyskúšať, ako reaguje automobil v plnej rýchlosti, keď sa dostane do šmyku.

Zaujímavá je aj príležitosť oživiť si pravidlá cestnej premávky na dopravných ihriskách a možnosť dozvedieť sa viac o tom, ako jazdiť bezpečnejšie. Pripravená je aj špeciálna sekcia karavanov a obytných automobilov a veľkou atrakciou je tento rok terénny polygón, ktorý ponúka možnosť vidieť unikátnu terénnu šou a vyskúšať si jazdu v terénnom automobile po špeciálnej trati, ktorá imituje rôzne terénne nezrovnalosti. Otestovať si jazdu v automobiloch značky Peugeot, Nissan a Subaru, aj to je súčasťou bohatých sprievodných aktivít autosalónu.

19. apríla zažijú návštevníci Incheba Expo Bratislava koncert Zdenky Prednej a spoznajú aj prvú Miss Autosalón 2008. Aj tento rok nebude chýbať tuningové centrum v hale A1, ktoré 20. apríla pripravuje práve na autosalóne otvorenie tuningovej sezóny, kde sa očakáva príchod 300 - 400 tuningovo upravených automobilov, čo pre divákov predstavuje možnosť zažiť skutočnú automobilovú šou.

Kontakt

Incheba, a.s.

Viedenská cesta 3-7

851 01 Bratislava

Tel.: 02 6727 1111   

E-mail: incheba@incheba.sk  

 

Zdroj/autor: incheba, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa