Lodná doprava

Najväčšia výletná loď sveta vyplávala na more: Luxus, ktorý máte na dosah aj vy!

Symphony of the Seas
2018-03-29 00:00:00

Symphony of the Seas je novou kráľovnou morí. Je nielen najväčšou na svete, ale svojim pasažierom ponúka luxus a zábavu, o akej doteraz nechyrovali. Pred pár dňami výletnú loď slávnostne spustili na more a v sobotu vyráža na svoju prvú plavbu - niekoľko nasledovných mesiacov bude brázdiť vody Stredozemného mora, potom sa presunie do Karibiku. viac »

Skryté poplatky na plavbách a ako sa im vyhnúť: 8 rád, ktoré potešia vašu peňaženku

Skryté poplatky na plavbách
2018-03-22 00:00:00

Podobne ako pri mnohých klasických zájazdoch, ani pri plavbách na obrovských výletných lodiach často nie je čiastka zaplatená za pobyt na lodi konečná. My však pre vás máme rady, ktoré vašu peňaženku rozhodne potešia. viac »

Rekordy na vode: To NAJ zo sveta zaoceánskych výletných lodí

Rekordy na vode: To
2017-09-18 00:00:00

Pokrok je i vo svete zaoceánskych lodí stále evidentnejší a rýchlejší. Rekordmanov medzi plavidlami treba hľadať nielen po stránke technickej, ale napríklad aj z hľadiska veľkosti alebo trebárs počtu kajút. viac »

Poklady na mori: 3 top luxusné jachty, ktoré brázdia vody Chorvátska

Poklady na mori: 3
2017-08-15 00:00:00

Kedysi brázdili tie najluxusnejšie jachty vody Karibiku či Azúrového pobrežia, dnes boháči uprednostňujú najobľúbenejšiu destináciu Slovákov. Ak budete mať šťastie, podarí sa aj vám na vlastné oči vidieť tie najdrahšie plavidlá sveta. My sme pri súostroví Kornati stretli tieto tri. viac »

Nová kráľovná morí: V Splite spustili na vodu najväčšiu plachetnicu sveta

Flying Clipper bol dlho
2017-07-06 00:00:00

Od roku 1991 ponúka spoločnosť Star Clippers plavby na veľkých plachetniciach, ktoré pripomínajú historické plavidlá. Donedávna jej flotilu tvorili tri rozmerné lode, v júni k nim pribudla tá najväčšia na svete s názvom Flying Clipper. viac »


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa