Vo Francúzsku zaplatíte toľko, koľko sa vám bude zdať vhodné

2014-07-29 13:00:27 |   |    | 

Presne stanovené ceny v hoteloch často určujú, či na dané miesto pôjdeme, alebo nie. Kvalita služieb a náš subjektívny názor tak nemajú možnosť prejaviť sa na čísle, ktoré nám ponúknu. V Paríži to na pár dní zmenili.



Predstavte si, že prídete do hotela ubytujete sa, prežijete skvelú dovolenku a na záver sa rozhodnete, koľko ste ochotní za poskytnuté služby zaplatiť. Či to bude viac alebo menej, bude čisto na vás. Boli ste spokojní s recepčným, upratovačkami aj obsluhou za barom, tak im priplatíte.

Projekt „zaplať toľko koľko chceš“ prebieha vo vybraných hoteloch v centre Paríža. 5 hotelov ohodnotených 3 až 4 hviezdičkami otvárajú svoje brány návštevníkom, ktorí si určia, ako veľmi sa im hotel pozdával.  

Akcia prebieha samozrejme za presne stanovených podmienok. Treba si vopred rezervovať miesto na webovej stránke payezcequevousvoulez.net. Túto možnosť môžete využiť až do 10. augusta. Treba si však dať pozor na to, že podmienkou je nie len rezervácia, ale aj to, že v hoteli môžete zostať za „vašu“ cenu len jednu noc a treba zaplatiť nevratný poplatok 17 eur za vybavenie rezervácie. Taktiež extra služby sú spoplatnené podľa sadzobníka daného hotela.

Skúste si teda vybrať hotel, vyspať sa v ňom a zaplatiť toľko, koľko budete chcieť. Zostáva už len dodať, že je na každého svedomí, či a koľko bude ochotný za jednu noc v krásnom hoteli dať.

Zdroj/autor: payezcequevousvoulez.net, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa