Akvapark Aquapalace Praha

2011-08-15 17:30:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - Najväčší akvapark v strednej Európe s ponukou vodného sveta a sáun, spa a moderného fitness.



Navštívte s rodinou, priateľmi či kolegami tento akvapark, ktorý má pre vás prichystanú bohatú a pestrú ponuku rôznych atrakcií.

Vo vodnom svete vás čaká veľa zábavy v troch tematických palácoch:

 

  • Palác dobrodružstva vás ohromí divokými adrenalínovými zážitkami: 6 toboganov dlhých 140 metrov, 3 strmé kĺzačky a pre tých najodvážnejších Spacebowl. Dravá rieka vás bude unášať 100 metrov svojím prúdom.
  • Palác pokladov vás nadchne svojou rozprávkovo rodinnou atmosférou. Vaše deti určite využijú radu preliezačok, kĺzačiek a ďalšiu atrakciu s obľúbenou dominantou vraku pirátskej lode. V unikátnom bazéne si môžete vyskúšať v pravidelných intervaloch umelé vlnobitie.
  • Palác relaxu je najpokojnejším miestom vo vodnom svete. Nechajte si pohladiť telo i dušu v jednej z víriviek. Ak potrebujete predsa len nejaký pohyb, využite 19 metrov dlhý plavecký bazén. V 8 metrov hlbokom potápačskom tubuse môžete pod vedením skúsených inštruktorov vyskúšať potápačský ponor.

 

Relaxovať môžete tiež na Sahare. Zavítajte do saunového sveta ponúkajúceho 12 druhov sáun: klasické fínske, Bio saunu, aromatickú bylinkovú saunu, saunu Vulkán, tradičný severský zrub – Kello saunu, zemnú baňu, tiež Kneippove kúpele, v časti rímskych kúpeľov nájdete pre organizmus šetrnejšie parné kúpele, kaldárium, tepidárium, lakónium či soľné kúpele a ďalšie. Na ochladenie je k dispozícii bazénik, studňa s ľadovou drťou a rada špeciálnych spŕch ako sú tropický a búrkový dážď alebo studená hmla.

V Spa centre si môžete vybrať z mnohých regeneračných procesov, ktoré prebudia vaše telo od únavy. Ponúka 6 whirpoolov, hydroterapeutické, kozmetické a masážne procedúry, turecké kúpele hammam, procedúru rhassoul s marockým jedlom, lávové kamene a ďalšie procedúry.

Pod strechou Aquapalace Praha nájdete tiež moderné dvojposchodové fitness centrum vybavené najnovšími posilovacími strojmi značky Technogym.

V areáli sú dve samoobslužné reštaurácie a niekoľko nápojových a zmrzlinových barov, kde môžete doplniť vydanú energiu.

 

 

 

 

Aquapalace Praha
Pražská 138
251 01 Čestlice
Tel.: +420 271 104 111
Fax: +420 271 104 110
E-mail:
info@aquapalace.cz
Web: www.aquapalace.cz

 

 

Zdroj/autor: kudyznudy, CzechTourism, aquapalace.cz, drom

Foto: aquapalace.cz

 



 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa