Cestujte bezpečne

2011-05-19 12:10:00 |   |    | 

Na našich zubných kefkách, ktoré dennodenne používame, sa úspešne udržiavajú a množia zdraviu nebezpečné baktérie a vírusy.



Po každej chorobe by sme si mali vymeniť zubnú kefku za novú a ak sme zdraví, tak aspoň raz za 3 mesiace.

Výmena kefky nie je podmienená jej životnosťou, ale práve z dôvodu výskytu prítomných baktérií a vírusov, ktoré sa nej nachádzajú.

Zubná kefka je nositeľom viac ako 10 miliónov patogénnych zárodkov, ktoré spôsobujú choroby a zvyšujú rizko vzniku zubného kazu. Dokonca ani jej očistenie horúcou vodou nezabráni, aby sa na nej nerozmnožovali rôzne baktérie, vírusy či plesne.

Riziko ochorenia sa zvyšuje, keď cestujeme do krajín, kde je problémom čistá voda a nedostatočná hygiena. Bez ohľadu na to, či máme pobyt v lacnom moteli alebo luxusnom rezorte, sú hotelové izby a kúpeľne plné choroplodných zárodkov.

Salmonela, E.coli, chrípkové vírusy číhajú na nás všade a nevyhýbajú sa žiadnym dovolenkovým destináciam.

Preto už pri balení batožiny netreba zabudnúť ani na ochranné cestovné puzdro na zubnú kefku.

Už aj na Slovensko prichádza novinka - cestovný UV sanitizér VIOlight, praktické puzdro v elegantnom dizajne, ktoré spoľahlivo zbaví a ochráni zubnú kefku od baktérií a vírusov, ktoré sa na nej nachádzajú. Je ideálnym doplnkom na dovolenkách, výletoch či služobných cestách.

Cestovný sanitizér tak ako ostatné UV sanitizéry VIOlight zničí 99,9 percent baktérií a vírusov použitím sily UV germicídneho svetla. UV germicídne svetlo je jediný spoľahlivý, bezpečný a ekologický spôsob ako očistiť zubnú kefku od nežiadúcich baktérií a vírusov, ktoré môžu spôsobiť zdravotné problémy.

 

Zubnú kefku už nemusíte viac dávať na provizorné miesta, stačí ju mať bezpečne uloženú vo vnútri cestovného sanitizéra. Cestovný sanitizér je kedykoľvek pripravený nasledovať vás všade, kde je potrebné udržať vašu zubnú kefku 100 percent hygienicky čistú.

Cestovný UV sanitizér VIOlight odporúčajú na cesty aj najlepší cestovatelia National Geographic.

 

Zdroj/autor: uvkefky.sk, reklamný článok, drom

Foto: uvkefky.sk

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 15. máj. 2024. Meniny má Žofia, Sofia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa