V Atlantic City sa nudiť nebudete

2012-12-23 10:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY - Ak ste energický, akčný typ človeka, ktorý neobsedí a potrebuje vidieť čo najviac zaujímavostí, našli sme pre vás jedinečné miesto, ktoré nesklame a nasýti vás atmosférou, atrakciami, búrlivým nočným životom a krásnym prostredím. Atlantic City v štáte New Jersey sa stáva úspešným mestom s búrlivým nočným životom vďaka kasínam, ktoré sa stávajú veľmi obľúbené a navštevované podobne ako v Las Vegas. Nemusíte mať obavy, svoje životné úspory neminiete v kasínach, my vám ponúkneme viacero alternatív zábavy a rozptýlenia.



Jedinečné udalosti a festivaly, kvôli ktorým sa budete chcieť vrátiť

Atlantic City má pôsobivý celoročný zoznam festivalov a akcií, ktoré ulahodia takmer každému. Festivaly vína, piva, jedla, morských plodov, prípadne festival reštaurácií (Atlantic City Restaurant Week) a určite nemôžeme zabudnúť na leteckú šou priamo nad vašimi hlavami, Atlantic City Airshow. Užite si hudobné napodobňovanie Whitney Houston, Lady Gaga a Stevena Tylera v jednom z mnohých vystúpení v meste. Zoberte celú rodinu do zábavného parku, kde sa budú baviť všetci členovia rodiny.

 

História pripomínaná na každom kroku

Atlantic City disponuje bohatou kultúrou a obyvatelia žijúci dlhodobo v meste majú v sebe hlboko zakorenenú svoju históriu. Navštívte múzeá, knižnice, informačné tabule porozmiestňované po celom meste, preskúmajte staré fotografie a tým absolvujete krátku lekciu histórie mesta. Neobíďte Africké múzeum (African American Heritage Museum), Výtvarné centrum (Atlantic City Art Center), ktoré v záhrade ponúka návštevníkom jedinečnú príležitosť prezrieť si diela národných a regionálnych umelcov s výhľadom na Atlantický oceán.

 

Výlet po štáte New Jersey

Ak budete mať možnosť pozrieť sa aj na iné miesta v štáte, určite to neodmietnite a neoľutujete. Camp May, prímorské letovisko, je mesto na južnom cípe polostrova Cape May v Ney Jersey, ktorého obľúbenosť je viditeľná najmä cez letné mesiace, a taktiež vďaka národným kultúrnym pamiatkam a vysokej koncentrácii viktoriánskych budov. Jeho pláže sú natoľko vychytené, že sa dlhé roky radia k top obľúbeným americkým plážam. Mesto je hostiteľom jazzových festivalov (Cape May Jazz Festival), hudobných a filmových festivalov (Cape May Music Festival, New Jersey Film Festival).

Brigantine, Avalon, Long Branch sú krásne miesta, ktoré vám ponúkajú pokojnejšiu atmosféru od hektického a búrlivého Atlantic City. Ak budete potrebovať odísť od pokušenia kasín a rýchleho života, v týchto miestach nájdete to správne útočisko.

 

Zdroj/autor: wikipedia, atlanticcitynj.com, Lenka Halamová, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.5/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa