Dovolenka ako veľký žúr: 6 miest, kde to v lete najviac žije

2019-04-03 00:00:01 |   |    | 

Nechcete celé leto presedieť doma a túžite navštíviť miesta, kde to bude skutočne žiť? Baví vás žiť naplno a chcete svoju dovolenku prežiť ako nikdy nekončiacu párty? Potom ste na správnej adrese - toto sú vychytené „párty“ destinácie, ktoré sú veľmi rušné a ako stvorené pre mladé dvojice či jednotlivcov.



 

Veľmi veľa mladých ľudí sa obáva, že sa bude na dovolenke pri mori nudiť a  prežijú dovolenku v štýle more, opaľovanie, jedenie a spánok. Ak sa tomu chcete vyhnúť, je potrebné si dopredu  pozrieť, kam cestujete, prečítať niečo o destinácii na internete a získať kvalitný obraz toho, čo sa dá v danej destinácii očakávať. Niektoré európske letoviská pritom okrem relaxácie ponúkajú aj nekonečnú zábavu a sú dostatočne rušné na to, aby ste sa tam ani na okamih nenudili. Treba si len správne vybrať.

 

Saint-Tropez, Francúzsko

Mestečko, ktoré preslávil kultový filmový žandár, je známe svojimi večierkami do skorého rána. Poriadne to žije najmä na pláži Nikki Beach, ktorá je však veľmi drahá. Vstupy do klubov sú zväčša platené a aj za drink zaplatíte viac ako inde. Zažijete tu však pravú  nefalšovanú rušnú dovolenku a divokú zábavu, na ktorú môžete spomínať po celý zvyšok roka.

 

Ayia Napa, ostrov Cyprus

O Južnom Cypre (grécka časť) sa hovorí, že nikdy nespí. Mesto Ayia Napa je toho živým dôkazom. Je preslávené množstvom diskoték, karaoke shows, penovými párty a barmi, kde sa tancuje na stole s drinkami v ruke až do rána.  Cyperčania sa veľmi radi zabávajú, sú veľmi a zábavní a turistov priateľským spôsobom neustále lákajú na tanečné večery a diskotéky. Hotely tiež ponúkajú v tejto oblasti mnoho hudobných večerov, vystúpení a večerných animácii, ktoré spríjemňujú pobyt všetkým „zábavychtivým“ hosťom.

 

Grécke ostrovy

Väčšina gréckych ostrovov je tichšia, na niektorých z nich to ale poriadne žije. Napríklad na Kréte je množstvo barov, disko klubov aj hotelových animácií, ktoré vás rozhodne zabavia.  Najlepšie rušné lokality sa nachádzajú najmä v severnej časti pri hlavnom meste alebo v meste Hersonisos. Ďalším neočakávaným rušným miestom je aj ostrov Mykonos (blízko Rhodosu), ktorý je síce malý, ale ponúka nádhernú piesočnatú pláž Paradise beach so zábavou do skorého rána. Konajú sa tu aj žúry na lodiach či rôzne tématické párty, penové šou a iné.

 

Baleárske ostrovy

Ibiza, Formentera a Malorka sú preslávené ruchom, zábavu a nočným životom, ktoré „neslávne preslávili“ opití Angličania, ktorí milujú bujaré večierky. Ak na španielske ostrovy cestujete s deťmi, radšej by ste sa týmto destináciám mali vyhnúť a vybrať si ostrov Menorca. Ten je stále skôr tichší a svoj raj tam nájdu aj ľudia, ktorí si chcú počas dovolenky najmä oddýchnuť.

 

Bulharsko

Bulharsko ponúka tiež šancu na rušnú dovolenku pre mladých, jeho výhodou sú aj nižšie ceny, ktoré akiste potešia peňaženku študentov. Jedná sa konkrétne o Slnečné pobrežie, kde nájdete ako turista mnoho zábavy počnúc disko klubmi, barmi, reštauráciami či karaoke šou. Slnečné pobrežie nikdy nespí a nevyspíte sa na tejto dovolenke ani vy.

 

Zrce, ostrov Pag, Chorvátsko

Aj o meste Zrce sa hovorí, že mesto nikdy nespí. Do ranných hodín sa tam konajú diskotéky pod holým nebom, ktoré si v ostatnom období zamilovali už aj mladí Slováci a Česi. Mesto je známe celodennou zábavou, odvšadiaľ počuť hrať hudbu a na jeho plážach sa dá s drinkom v ruke tancovať až do svitania. V tejto destinácii sa asi veľmi nevyspíte, takže si na to treba dať pozor a necestovať sem napríklad s malým dieťaťom.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Getty Images
Zdroj: Natália Bosáková

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa