Už aj Slováci si môžu kúpiť grécky ostrov!

2011-12-02 09:00:00 |   |    | 

Mať dovolenku kedykoľvek počas roka už nemusí byť len snom. Rozkošný grécky ostrov St. Athanasios v Korintskom zálive je teraz na predaj a môže byť len váš. Vďaka konceptu kolektívneho nakupovania si svoj vlastný ostrov môžete kúpiť teraz len za polovicu.



Milióny turistov ročne navštívia slnečné grécke ostrovy. Grécko ako také je jednou zo svetovo najobľúbenejších destinácií a to vďaka svojej výhodnej polohe, stálemu počasiu, fantastickej gastronómii a v neposlednom rade aj pohostinnosti obyvateľov.

Z celkového počtu približne 2 tisíc ostrovov je asi 50 komerčne známych a asi 300 trvalo obývaných. Spoznať to pravé panenské Grécko sa vám však podarí práve na menších a menej známych ostrovoch v Egejskom alebo Jónskom mori, kam ešte nedorazili výdobytky sveta a modernej civilizácie.

Ostrovy tvoria súostrovia, pričom každý je jedinečný svojou identitou. Vlastnú pečať môžete teraz gréckemu ostrovu vložiť samy.

Jednohektárový ostrovček St. Athanasios leží v tesnej blízkosti historického prístavu Galaxidi a len kilometer a pol od mesta Itea. Je to viac ako 10 tisíc metrov štvorcových panenskej gréckej prírody charakteristickej voňavými borovicami a olivovníkmi.

Tento ostrov vás uchváti. Teraz už nemusíte čakať na ponuky cestovných kancelárií, ale majiteľom sa môžete stať priamo vy. Slnečné pláže, horúci piesok a jemný vánok sa môžu stať vaším novým domovom.

S viac ako 50 percentnou zľavou v limitovanej akcii si teraz môžete kúpiť ostrov St. Athanasios na stránkach zľavového portálu www.boomer.zoznam.sk.

 

Zdroj/autor: reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa