ČESKO Praha má najluxusnejší svetový hotel

2009-08-04 11:10:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - Pražský hotel Aria zvíťazil v tohtoročnej prestížnej ankete nezávislého cestovateľského serveru TripAdvisor v kategórii Najluxusnejšie hotely sveta (mimo USA).



Päťhviezdičkový hotel inšpirovaný krásou hudby sa stal v ankete Tripadvisor-u (TripAdvisor Honors Hundreds Hotels Worlwide With 2009 Travellers´Choice Awards) víťazom kategórie najluxusnejších hotelov sveta.

Nie je však jediným zástupconcom Českej republiky v súťaži. Do prvej päťdesiatky sa dostal aj Ventana Hotel (33.miesto), Hotel Le Palais (41.miesto) a The Icon Hotel (50. miesto).

Štýlový butikový hotel Aria sa nachádza na Malej strane, pri Karlovom moste a kostole Sv.Mikuláša. Hosťom ponúka 52 izieb a apartmány. Svojou koncepciou vzdáva úctu veľkým skladateľom a hudobným umelcom všetkých čias. Hotel má tiež sedem luxury suites a každá z nich je venovaná inému hudobnému štýlu: jazz, opera, klasická alebo súčasná hudba a ich tvorcom. Cena sa pohybuje od 200 do 1200 euro za noc.

Hotel sa prezentuje unikátnym konceptom inšpirovaným krásnou hudbou a výnimočnými službami. Hosťom je napríklad k dispozícii rozsiahla hudobná a DVD knižnica, CD/DVD prehrávače na izbe, počítač s pripojením na inzternet a iPod, ktorý je prepojený so zvukovým systémom. Hostia majú z hotela tiež priamy vstup do najstaršej barokovej záhrady v Prahe, Vrtbovskej záhrady, ktorá je zapísaná aj v zozname UNESCO.

 

Zdroj/autor: ariahotel,čtk,tripadvisor,drom

VIDEO Hotel Aria 



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 9. máj. 2024. Meniny má Roland.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa