Cestovanie na www.BOOMER.sk za veľmi výhodné ceny

2012-03-21 16:35:00 |   |    | 

Štvordňový poznávací zájazd do Ríma s návštevou šikmej veže v Pise so 40 % zľavou za 129 Eur



Program cesty:

 

1. deň: odchod z Bratislavy vo večerných hodinách (21:00), nočná jazda Rakúskom a Talianskom.

2. deň: v ranných hodinách príchod do Pisy, návšteva Námestia zázrakov a známej šikmej veže, stredovekej katedrály či Krstiteľnice. Osobné voľno. Podvečer príchod do Ríma, ubytovanie v hoteli na okraji Ríma.

3. deň: po raňajkách prehliadka Ríma a Vatikánu so sprievodcom (Anjelský hrad, Koloseum, Kapitol, Forum Romanum, Lateránska bazilika, Sväté schody, bazilika S. Maria Maggiore, Pantheon, Fontána di Trevi...), večer osobné voľno, v neskorých večerných hodinách odchod z Ríma.

4. deň: cesta Talianskom a Rakúskom, príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.

 

Sekcia Cestovanie na www.BOOMER.sk tento týždeň ponúka aj:

 

Spoznajte DUBAJ a jeho exkluzivitu - zažite luxus arabských hotelov, púštne Safari, nákupy, ktoré sú neporovnateľné so zvyškom sveta, spoznajte mesto Dubaj a Abú Zabí so všetkým, čo je príznačné len pre ne a využite možnosť zúčastniť sa arabského veľtrhu cestovného ruchu.

 

Kapitánsky kurz je určený pre všetkých dobrodruhov vo veku od 16 rokov a to ako pre úplných nováčikov, tak aj pre tých, ktorí na palube plachetnice nebudú prvýkrát a chcú získať kapitánsky preukaz alebo sa veľa naučiť.

Kurz je veľmi intenzívny, ide o maximálne možné vyťaženie zo sedemdňovej plavby v podobe získania potrebných znalostí, praxe a pochopenie súvislostí pre samostatné bezpečné vedenie námornej plachetnice.

 

Naše tipy:

 

 

Zdroj/autor: reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa