Cestujte s BOOMERom za najlepšie ceny!

2011-12-20 11:20:00 |   |    | 

Ak patríte k ľuďom, ktorí nestíhajú venovať hodiny prezeraniu stránok na internete len preto, aby si urobili príjemný program na víkend alebo jednoducho chcete mať všetky informácie o výhodných cestovných ponukách na jednom mieste, tak je nová sekcia Cestovanie na www.boomer.sk to pravé miesto pre vás.



www.BOOMER.sk vám každodenne prináša kvalitné pobyty za výhodné ceny. Zľavy v sekcii cestovanie sa pohybujú vo výške 50 - 90%.  V tomto momente na BOOMERi nájdete napríklad:

Trojdňový pobyt pre 2 osoby s polpenziou v Penzióne Hubertus na Liptove. V príjemnom a tichom horskom prostredí sa zregenerujte po náročnom konci roka a sviatkoch. V okolí je veľký výber lyžiarskych stredísk (Skipark Ružomberok, Park Snow Donovaly, Ski Park Kubínska Hoľa) a po lyžovačke môžete relaxovať v termálnych kúpeľoch Lúčky, Bešeňová alebo Tatralandia.

Relax v Podhájskej je ponuka penziónu Jople na trojdňový pobyt  pre dvoch v  termálnych kúpeľoch v Podhájskej len za 41,50 eur. Termálna liečivá voda kúpaliska v Podhájskej je svojím minerálnym zložením veľmi podobná vode v Mŕtvom mori. Urobiť veľa pre svoje zdravie za minimálne vynaložené prostriedky je pridaná hodnota tejto ponuky.

Trojdňový pobyt v centre Prahy. Ak by sa vám zažiadalo zimnej romantiky v Prahe, toto je tá správna ponuka pre vás. Dve noci pre dve osoby priamo v srdci Prahy v príjemnom prostredí štýlového botela Albatros len za 69 eur.

Na www.boomer.sk nájdete aj iné zaujímavé pobyty. Ak chcete vedieť viac, pozrite sa do sekcie CESTOVANIE.

 

Zdroj/autor: reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa