Otvorenie zimnej sezóny v Bachledovej v znamení skvelých noviniek!

2014-12-09 16:20:00 |   |    | 

Zimná sezóna nám už klope na dvere a každý správny lyžiar si už dal nabrúsiť hrany na svojich lyžiach. Ak ešte neviete, kde strávite prvé dni zimy, máme pre vás skvelý tip.



Lyžiarske stredisko Ski Bachledova otvorí svoju zimnú sezónu už budúci víkend, 13. a 14. decembra 2014. Pre svojich návštevníkov v Bachledovej prichystali množstvo noviniek, ktoré sú na Slovensku unikátom.

Celé otvorenie zimnej sezóny sa bude niesť v znamení dobudovania a sprístupnenia nových zjazdoviek Furmanec I.II. smerom do malej Frankovej spolu s prepravným zariadením. Vďaka nim sa Ski Bachledova stáva jedinečným lyžiarskym strediskom, do ktorého návštevníci získajú prístup z troch dolín a troch dedín. Takže od nadchádzajúcej sezóny nebude záležať na tom, odkiaľ návštevníci prichádzajú - či z Bachledovej, Jezerska alebo Frankovej. Výhľad na Belianske Tatry z vrcholu kopca si užijú všetci do jedného.

No to ani zďaleka nie je všetko, čo si v Bachledovej na vás nachystali. Samotného Otvorenia zimnej sezóny 14/15 sa zúčastnia reprezentační lyžiari Jana GantnerováTomášom Varjassim, ktorí si svoje schopnosti zmerajú s najlepším slovenským bikerom Filipom Polcom. Po ich exhibícii sa budú konať verejné preteky, nultý ročník Memoriálu Vladimíra Krajňáka v Obrovskom slalome. Všetci účastníci si tak budú môcť porovnať svoje časy s časmi našich známych športovcov. Po skončení pretekov sa uskutoční bohatá tombola, v ktorej sú ceny v celkovej hodnote viac ako 6000 eur. Ak ešte stále váhate, či je Bachledova tá správna voľba, máme pre vás hneď niekoľko ďalších dôvodov, prečo áno.

Okrem nových zjazdoviek si tam pre vás pripravili aj otvorenie novej reštaurácie La Gamba s výbornou talianskou kuchyňou a Sky & Ski bar priamo na svahu.

Kým veľkí brázdia zjazdovky a oddychujú v aprés ski, malí sa učia lyžovať v čarovnom detskom svete Macka Kubíka. K dispozícii majú aj profesionálnych inštruktorov v lyžiarskej škôlke SUNKID s výukovým kolotočom, ktorí ich naučia lyžovať rýchlo a hravo.

V Ski Bachledova však nie je len lyžiarske stredisko. Je to stredisko plné zábavy pre všetkých. Ak nelyžujete, nevadí. Môžete si vyskúšať jazdu na bobovej dráhe, snowraftingusnowtubingu, môžete sa poprechádzať po zimnom náučnom chodníku alebo si užiť jedinečné výhľady z vyhliadkovej veže. V Bachledovej sa rozhodne nudiť nedá. Kto sa rozhodne postaviť sa na lyže prvý krát, môže využiť ponuku lyžiarskej školy a požičať si výstroj v požičovni, takže medzi vami a úžasnými zimnými zážitkami už naozaj nič nestojí.

Aby ste si túto zimu užili ešte viac, v Bachledovej pre vás a vašich blízkych pripravili špeciálne darčekové poukazy. Svojich milovaných tak na Vianoce môžete potešiť skutočne originálnym darčekom v podobe skipasu s vianočným motívom. Nájdete ich na webej stránke strediska www.skibachledova.sk. Ako sa zdá, v Bachledovej sa rozhodli, že toho roku vám dajú trikrát viac zábavy ako doteraz. Nepremeškajte jedinečné otvorenie a príďte sa pozrieť na všetky novinky zimnej sezóny.

 

Vidíme sa v Bachledovej!

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa