Nepoznáte cudzie reči, ale chcete cestovať? Brilantný nápad vám to umožní

2016-04-26 12:00:00 |   |    | 

Stalo sa to každému z nás, že niečo potreboval a jednoducho nebolo osoby, ktorá by mu rozumela. Nech to už bolo spôsobené čímkoľvek, sťažilo to celú situáciu a museli sme vymýšľať, ako narýchlo daný problém vyriešiť. Ale vy to už nikdy nemusíte zažiť. Stačí si kúpiť toto tričko a dorozumiete sa naozaj všade.



 

Už len s tričkom

 

Možno neodhodíte všetky slovníky a mobily, ale určite si urýchlite komunikáciu. Stačí si obliecť tričko s 39 ikonami spojenými s cestovaním a už sa nestratíte.

Takáto jednoduchá a pritom geniálna myšlienka napadla trom švajčiarskym cestovateľom. Pri cestovaní po Vietname mali problémy s motorkou a hľadali mechanika. Keďže sa nevedeli dohovoriť, nakreslili na papier znak opravovne a myšlienka bola na svete.

Odvtedy začali pracovať na tomto nápade a preniesli 39 najužitočnejších univerzálnych znakov na tričko. Svoju značku pomenovali Iconspeach, čo v preklade znamená hovoriť pomocou symbolov. Vďaka nim stačí len ukázať na konkrétny znak a aj cudzinec vám ľahko porozumie. Jedine, že by mu práve tieto znaky nič nehovorili.

Medzi symbolmi nájdete peniaze, mesto, nemocnicu, políciu, ubytovanie, jedlo a podobne. Zakúpiť si ho môžete cez internet za 33 USD.

 

 

Zdroj/autor: iconspeak.world, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa