Práca snov presne pre vás: Slovenská firma vám zaplatí cestu okolo sveta

2016-06-16 08:00:00 |   |    | 

Precestujete celý svet, nebude vás to stáť ani korunu a ešte zarobíte. Znie to ako science fiction? Vôbec nie, takúto ponuku nedávno zverejnila slovenská firma Sygic. Do konca mesiaca sa o ňu môžete uchádzať aj vy.



 

Ak radi cestujete, ovládate angličtinu, máte záľubu v nakrúcaní videí a v moderných technológiách, môžete získať prácu snov. Slovenská firma hľadá Sygic Travelera, ktorému zaplatí cestu okolo sveta po dobu jedného roka. Jeho úlohou bude sprostredkovať pomocou 360-stupňovej kamery svoje zážitky ostatným.

Tak, ako je cieľom platformy Sygic Travel priniesť zmenu do cestovania, tak chceme zmeniť život nášmu novému kolegovi. Rok cestovať a spoznávať nepoznané otvára možnosť splniť si svoj sen a zároveň nám poskytne to najlepšie z celého sveta, čo by mali naši používatelia vidieť. Preto hľadáme nadšenca pre cestovanie, ktorý sa stotožní s našimi hodnotami a pracovná náplň sa stane pre neho veľkou výzvou,“ hovorí Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic.

A čo treba pre splnenie sna urobiť? Nič náročné – nakrútiť krátke video zachytávajúce atmosféru lokalít, ktoré by mal vidieť každý návštevník vášho mesta. Nie je potrebný sprievodný komentár, treba sa však predstaviť v krátkej videovizitke v slovenskom alebo anglickom jazyku. Oboje zašlite prostredníctvom prihlasovacieho formulára.

Možno práve vy potom budete súčasťou novej aplikácie Sygic Travel, kde cestovatelia nájdu na jednom mieste všetky potrebné informácie o svojej destinácii.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Thinkstock
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa