Spravte si leto uprostred zimy: Vyhrajte s nami vstupenky do AquaCity Poprad

2020-01-28 12:00:00 |   |    | 

Studené sychravé počasie na pohode veľmi nepridáva, preto by ste si aspoň raz za čas mali dopriať malý výlet z reality a vyraziť za oddychom do tepla. Nemusíte pritom ani cestovať ďaleko, skvelou alternatívou je AquaCity Poprad s bazénmi a saunovým svetom, ktorý ulahodí vášmu telu aj duši. Vyhrajte s nami dva celodenné vstupy!



 

AquaCity Poprad je svetom zábavy, relaxu a oddychu v srdci Slovenska. Celoročne je tu k dispozícii vyše desať vnútorných a vonkajších bazénov s teplotou 28°C – 38°C. Vo väčšine z nich je termálna voda, ktorá obsahuje viac ako 20 rôznych minerálov priaznivo pôsobiacich na zdravie človeka. Pomáha pri problémoch s pohybovým a dýchacím ústrojenstvom, krvným obehom, nervovou sústavou a má aj priaznivé kozmetické účinky. Tešiť sa môžete aj na tobogany a 350 vodných atrakcií (masážne trysky, perličky, vodné hríby, vírivky).

Balzamom na telo aj dušu je predovšetkým v týchto chladných dňoch aj pobyt v saune. Vo Fire & Water Wellness & Spa centre nájdete na ploche viac ako 1590 m2 vitálny svet v znamení ohňa a vody. Tieto živly sú symbolom wellness centra, rozdeleného na privátnu a party zónu, kde sa nachádzajú rôzne druhy sáun a inhalačných miestností, ceremoniálna sauna, odpočivárne a unikátny Wellness Bar. Oddychovať môžete aj vo vírivke, špeciálnych miestnostiach s biokrbmi, relaxačnom bazéne či v zátoke lásky.

Ak sa vám takáto predstava páči, skúste šťastie v našej súťaži. Na našom instagramovom účte Dromedar.sk môžete vyhrať 2 celodenné vstupy VITAL PACKET do Fire & Water Wellness & Spa centra a Aquaparku, platné až do 19. júla 2020. Držíme vám palce!

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: AquaCity Poprad

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa