DOMA Pri Štrbskom plese otvorili nový 5* hotel

2009-05-07 13:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Dnes oficiálne otvorili zrekonštruovaný, historicky prvý 5* hotel Grand Hotel Kempinski High Tatras.



Historicky prvý značkový päťhviezdičkový hotel na Slovensku sa nachádza priamo na brehu jazera, v malebnom prostredí Štrbského Plesa, v nadmorskej výške 1351 metrov.

K dispozícii je 98 priestranných a luxusne zariadených izieb a apartmánov tej najvyššej kvality, s prekrásnym výhľadom na pleso, Tatry či okolitú prírodu Tatranského národného parku. Pribudnú aj prezidentský a mladomanželský apartmán s krbom a privátnym jacuzzi na streche hotela.

V hoteli sa nachádza Grand Restaurant s kapacitou 124 hostí, ktorý ponúka vynikajúcu medzinárodnú a stredomorskú kuchyňu pod vedením šéfkuchára Holgera Langa.

Hostia môžu ochutnať vína z najväčšej vínnej pivnice vo Vysokých Tatrách, vrátane Kempinski bieleho, červeného a rosé vína vyrobeného špeciálne pre tento hotel. Hotel má k dispozícii dve konferenčné miestnosti vhodné na bankety, mítingy, svadby alebo iné oslavy s kapacitou do 150 osôb.

Miestnosti s denným svetlom sú zariadené najmodernejšou technikou a očaria svojím dizajnom s krbom a výhľadom. Concierge team zabezpečí pre hostí akúkoľvek z množstva miestnych aktivít, či už je to spoznávanie okolitej prírody, vysokohorská turistika, cyklistika, lyžovanie, bežkovanie, člnkovanie, jazda na koni, koči či snežnom skútri.

Pre tých náročnejších v ponuke nechýba ani bungee jumping, paragliding ako aj rôzne expedície, pozorovanie medveďov alebo let balónom. Na najmenších hostí čakajú v hoteli špeciálne služby a doplnky, vrátane Detského klubu s množstvom aktivít, schodíka pri ubytovaní sa na recepcii a v kúpeľni, darčeka na privítane, županov a papúč v detských veľkostiach, mliečneho nápoja na dobrú noc alebo detskej kozmetiky a detského menu.

Wellness & Spa s rozlohou 1300 m2  ponúka širokú škálu masáží či telových a pleťových procedúr s kozmetikou Thalgo a Terrake. Luxusné zariadenie zahŕňa rôznesauny, tematické sprchy, ľadový dážď, Kneippovu cestu, súkromný VIP spa apartmán, 5 miestností na procedúry, manikúru a pedikúru, Vitamin bar a Spa obchod. Relax a pokojnú atmosféru umocňujú vnútorné bazény svojím výhľadom na pleso a Vysoké Tatry. Luxusný interiér dopĺňa štýlový nábytok a kryštálové lustre.

Grand Hotel Kempinski High Tatras je ľahko dostupný autom, vlakom či lietadlom. Na požiadanie hotel zabezpečí luxusný transfer limuzínou, helikoptérou alebo súkromným

lietadlom.


Kempinski - Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe je členom Global Hotel Alliance (Globálnej hotelovej aliancie). Podľa modelu leteckých spoločností je Globálna hotelová aliancia najväčšou alianciou nezávislých hotelových značiek. GHA v súčasnosti združuje značky Anantara, Cham, Dusit, Kempinski, Landis, Leela, Marco Polo, Omni, Pan Pacific, Parkroyal a The Doyle Collection, pričom zahŕňa 180 luxusných  hotelov v 43 rôznych krajinách.

 

 

Grand Hotel Kempinski High Tatras
Kúpeľná 6
059 85 Štrbské Pleso
Slovenská republika
Tel  +421 52 3262 222
Fax +421 52 3262 333
E-mail:
reservations.hightatras@kempinski.com

 


Zdroj/autor: ghkempinski,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: tasr/

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 10. máj. 2024. Meniny má Viktória.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa