DOMA Pivné kúpele v Bardejove

2010-02-21 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Bardejovské kúpele v snahe rozšíriť ponuku procedúr a voľnočasových aktivít kúpeľných hostí, uviedli už minlý rok do prevádzky novú liečebnú procedúru, takzvané Pivné kúpele.



20-minútový kúpeľ v termálnej vode o 37-38 °C bude pozostávať z esencií piva, ktoré bude zamiešané do bardejovskej minerálnej vody.

Pivný prísadový kúpeľ pre svoje omladzujúce a regeneračné účinky vďaka obsahu vitamínov, chmeľu a obilnému extraktu napomôže ukľudneniu pokožky.

Pivný kúpeľ je nápomocný najmä pri artrózach, svalových kontraktúrach, osteochondrózach, rôznych druhoch ekzémov, alergických dermatitídach a alergických zápaloch.

 

Bardejovské Kúpele sú časť mesta Bardejov na Slovensku. Ležia asi 5 kilometrov od mesta Bardejov. Prvá zmienka o Bardejovských Kúpeľoch je z roku 1247, keď uhorský kráľ Béla IV. daroval územie dnešných kúpeľov aj s prameňmi mestu Bardejov. Isté je, že ľudia poznali veľmi skoro liečivé účinky minerálnych vôd, o ktorých sa mohli sami presvedčiť. V súčasnom období sa kúpele značne zmenili, vyzerajú moderne, postupne sa zrekonštruovali viaceré staršie budovy. Momentálne sú tvorené pešou zónou, ktorá všetkým ponúka pokoj a oddych od každodenného života. Kúpele sú vyhľadávané domácimi i zahraničnými turistami.

 

 

Bardejovské Kúpele

086 31 Bardejovské Kúpele
Tel.: 054/477 4245
Fax: 054/472 3549
E-mail: sekretariat@kupele-bj.sk

 

Zdroj/autor: kupelebj, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa