POZOR Klienti Tomi Tour, prihláste sa

2009-07-24 08:15:00 |   |    | 

ČESKO/SLOVENSKO - Poisťovňa Union vyzýva všetkých klientov Tomi Tour v ČR a jej slovenskej pobočky v Nitre, ktorí majú zakúpený zájazd, ale pre krach CK naň nevycestovali, aby na základe poistných podmienok písomne vzniesli u Union poisťovne nárok na poistné plnenie.



Union poisťovňa dovčera zabezpečila služby a prepravu 2493 klientom insolventnej cestovej kancelárie Tomi Tour, čo je viac ako 75 percent z celkového počtu 3253 zákazníkov, ktorí na zájazd CK vycestovali pred vyhlásením úpadku 17. júla 2009.

Union už zabezpečila dopravu klientov z Talianska, Chorvátska z 10 destinácií Európy a Severnej Afriky späť do vlasti. Prepravu ďalších klientov poisťovňa zabezpečuje priebežne. Posledné lietadlo so 114 zákazníkmi Tomi Tour z Egypta pristane v Prahe v pondelok 27. júla.

"Po úspešnom skončení repatriácie chceme čo najskôr začať s odškodňovaním klientov, ktorí mali zakúpený zájazd a nevycestovali, za predpokladu, že dostaneme čo najskôr zoznam klientov a reálny počet predaných zájazdov od Tomi Tour," uviedol generálny riaditeľ Union poisťovne, a. s., Tibor Bôrik.

Poisťovňa preto vyzýva všetkých klientov Tomi Tour v ČR a jej slovenskej pobočky v Nitre, ktorí majú zakúpený zájazd, ale pre krach CK naň nevycestovali, aby na základe poistných podmienok písomne vzniesli u Union poisťovne nárok na poistné plnenie, a to najneskôr do dvoch mesiacov, kedy mal byť zájazd skončený.

O poistné plnenie môžu poškodení klienti Tomi Tour požiadať vyplnením formulára Hlásenie poistnej udalosti, ktorý nájdu na webových stránkach Union poisťovne www.unionsk.cz alebo www.union.sk.

K vyplnenému formuláru je potrebné priložiť:

 

  • originál alebo úradne overenú kópiu zmluvy o obstaraní zájazdu s CK Tomi Tour a
  • doklad o uhradení zálohy ceny zájazdu.

 

Vyplnený formulár spolu s uvedenými dokladmi je potrebné poslať na adresu:

Union poisťovňa, a. s.
Odbor likvidácie poistných udalostí
Bajkalská 29/A
813 60 Bratislava

Klienti môžu tiež v pracovných dňoch kontaktovať Zákaznícke centrum Union poisťovne na tel. čísle  +4212 2081 1811 a požiadať o zaslanie formulára poštou alebo faxom.

 

Zdroj/autor: union,tasr,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 9. máj. 2024. Meniny má Roland.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa