Nový Holiday Inn v Trnave

2010-09-20 11:25:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Štvorhviezdičkový hotel Holiday Inn so 102 izbami najvyššieho štandardu otvorili v centre Trnavy.



Tretí slovenský hotel medzinárodnej siete (Bratislava, Žilina) privítal v Trnave minulý týždeň svojich prvých hostí. Bude fungovať pod hlavičkou spoločnosti Panoráma Športhotel, ktorá je tiež vlastníkom biznis hotela Holiday Inn Žilina.

Holiday Inn so svojimi 102 izbami (97 izieb štandard, 3 izby executive, 1 aparmán, 1 izba pre telesne postihnutých) a konferenčnými miestnosťami s celkovou kapacitou 900 osôb má ambíciu stať sa centrom konferenčného cestovného ruchu na západnom Slovensku, informovala PR manažérka Petra Šeligová.

Holiday Inn Trnava vyrástol po troch rokoch výstavby v historickom centre mesta, pričom zhruba v polovici zmenil vlastníka. Podľa pôvodných plánov mal byť hotel otvorený v roku 2008, pričom počítal s investíciou 9 miliónov eur.

Po odkúpení prišlo k čiastočnej zmene projektu, na jar tohto roka dokonca pamiatkári využili svoju právomoc a pozastavili načas práce na časti objektu. Súčasťou trnavského hotela Holiday Inn zostal storočný dub letný, ktorý sa dostal v projekte do nádvoria a je jeho dominantou. Na jeho ochranu bol vypracovaný samostatný projekt.

"Trnavský hotel má podobný koncept ako ten žilinský. Oba hotely majú viac spoločných atribútov – orientácia na business klientelu, veľké konferenčné priestory pre približne 800 hostí s možnosťou variabilného delenia, rokovacie salóniky, moderné konferenčné vybavenie a wellness. Zatiaľ čo žilinský hotel má viacero športovísk, trvavský, stojaci v centre mesta sa vzhľadom na menšie priestory zameriava na kvalitné wellness a fitness." hovorí majiteľ spoločnosti Panoráma Šport Hotel Jozef Mihálik 

Slávnostné otvorenie trnavského hotela je naplánované na 7. októbra 2010

 

Holiday Inn je značka hotelov, ktoré tvoria súčasť skupiny InterContinental Hotels Group (IHG). Moderné hotely poskytujú širokú ponuku ubytovacích a doplnkových služieb prvotriednej kvality. Spájajú v sebe vynikajúcu polohu, komfortné ubytovanie, moderné konferenčné priestory a neopakovateľný gastronomický zážitok. Hotel v Trnave je súčasťou celosvetového redizajnu hotelovej značky Holiday Inn, ktorý spoločnosť oznámila už v októbri 2007 s cieľom vytvoriť moderný imidž značky a zvýšenie kvality vo viac ako 3200 hoteloch po celom svete. Redizajn všetkých hotelov Holiday Inn má byť zavŕšený koncom tohto roka.

 

Holiday Inn Trnava
Hornopotočná ul.
917 01 Trnava
Tel.: +421 (0)33 3250 100
Fax: +421 (0)33 3250 101
E-mail:
info@holidayinn-trnava.sk

 

Zdroj/autor: holidayinntrnava, tasr,sita,wikipedia,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa