Silvapark Galtür vás pozýva na zimnú dovolenku

2011-11-10 14:35:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Od 3. decembra sa dá na tratiach v Galtür kadečo zažiť. V medzinárodne viacnásobne ocenenom Silvaparku čaká od sveta trpaslíkov Zwergerlwelt pre deti, až po Actionpark pre akčných lyžiarov viac ako dvanásť na mieru ušitých parkov s napínavými výzvami pre veľkých aj malých lyžiarov a snowboardérov.



Jednou z noviniek je, že rodiny s deťmi do 18 rokov ušetria na skipasoch: rodinný skipas Silvapark Familienpass s úsporou 30 percent, istota snehu, vďaka nadmorskej výške strediska a skutočnosť, že 40 km svahov je orientovaných na sever plus deväť nových vlekov zaručí perfektnú lyžovačku počas celej sezóny - až do 15. apríla 2012.

Perfektné predpoklady bielej a zaujímavej rodinnej dovolenky s napínavou a pestrou náplňou, napríklad so safari na lyžiach, indiánskym dňom, pretekmi na sudových dúžkach či nočný pretek, sú už pripravené.

Po namáhavom dni na snehu ožijú lyžiari a lyžiarence v krytej plavárni plnej zážitkov Erlebnishallenbad Galtür. Nezabudnite vyskúšať 45 metrov dlhú šmykľavku so svetelnými a zvukovými efektami a pre najmenších oddelenie pre matky s deťmi.

 

Zdroj/autor: maxmarketing.sk, drom

Foto: ischgl.com

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa