Netradičné vianočné trhy v komplexe viedenského MuseumsQuartieru

2011-12-14 14:50:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Netradičné vianočné trhy nájdete na rozsiahlom nádvorí muzeálneho komplexu MuseumsQuartier v centre Viedne. Tzv. Zima v MQ láka ľadovými pavilónmi, curlingovou dráhou, svetelnými projekciami, detským programom, automobilovými pretekmi autíčok, Winter Sounds v podaní rezidentných dídžejov a ďalšími špeciálnymi akciami.



Celý komplex MuseumQuartieru je obľúbeným miestom stretávania sa predovšetkým mladých Viedenčanov nielen počas leta, ale aj v zime. Zimné nádvorie ponúka šesť nových ľadových pavilónov, v ktorých vás zahrejú špeciálne variácie punču či vareného vína.

Videoprojekcie na fasáde muzeálnych budov dodávajú zimnému nádvoriu MQ špeciálne osvetlenie. Lokálni dídžeji s programom Winter Sounds prinášajú dobrú náladu.

Pre priateľov športu je k dispozícii obľúbená curlingová dráha, ak si chcete len tak skúsiť curling mimo rezervácií, za 5 striel zaplatíte 2 eurá.

Zima v MQ na námestí Museumsplatz 1 v centre Viedne je prístupná denne od 16.00 do 23.00, cez víkendy od 14.00 do 23.00 až do 23. decembra.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Foto: MuseumsQuartier Wien/Maria Altmann, Lichttapete

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa