Veľká prázdninová zábava: Schloss Hof ponúka v auguste pestrý program pre deti aj dospelých

2023-08-04 07:00:00 |   |    | 

Od 5. augusta do 3. septembra sa brány zámku Schloss Hof otvárajú pre veľkú zábavu v znamení letných prázdnin. Počas celého mesiaca august je k dispozícii pestrý program s kreatívnymi workshopmi, divadelnými i hudobnými vystúpeniami. Novinkou je divadlo v prekrásne zrekonštruovanej miestnosti bývalých barokových stajní.



 

Ak sa rozhodnete pre návštevu zámku Schloss Hof v druhý prázdninový mesiac, nudiť sa rozhodne nebudete. Rozsiahly zámocký areál v tomto období ponúka okrem skvelých výstav v zámockých komnatách, veľkolepých záhrad a milých zvieratiek na statku aj „Veľkú prázdninovú zábavu“, ktorá bez pochyby prispeje k dokonalému letnému výletu.

Každý deň v čase od 11:00 do 17:00 sa môžete tešiť na kreatívne dielničky v Detskom a rodinnom svete. Vybrané dni navyše ponúknu detské prehliadky s prezliekaním do kostýmov i zaujímavý kultúrny program venovaný najmenším návštevníkom. Nechajte sa očariť magickými kúskami kúzelníka, vychutnajte si zábavné divadelné či hudobné vystúpenia, ktoré vytvoria úsmev na tvárach všetkých bez rozdielu veku.

Detské ihrisko s prvkami pre malých i väčších dobrodruhov iste ulahodí nejednému objaviteľovi. Prechádzka po statku vďaka Zážitkovým okruhom rozpovie príbehy starých remesiel a milovníkov zvierat oboznámi so zaujímavosťami z ríše miestnej fauny. Na čo sa chovali alpaky, aké staré sú jakubove ovce, prečo sú biele oslíky takou vzácnosťou a majú štvorrohé kozičky naozaj štyri rohy? Prebádajte s deťmi rozsiahly barokový areál a strávte príjemný prázdninový deň v zámockom komplexe Schloss Hof.

Kultúrne vystúpenia a predstavenia sú v nemeckom jazyku.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa