VIDEO: Najlepšie vodné tobogany. Držte si plavky!

2015-06-22 12:00:00 |   |    | 

K letu patrí voda a k nej zábava. Preto aj mnohí z nás počas tohto obdobia mieria k vodným plochám. Prírodné či umelé, všetky vábia osviežujúcou vodou a zaujímavými atrakciami. Niektoré však majú čo to naviac. Pozrite sa s nami na zaujímavé vodné tobogany, ktoré svet ponúka.



 

Bremerhaven

 

Tento 78 metrový tobogan nájdeme v Nemecku. Tunajších zákazníkov už tradičné tunely nebavili, a preto im majitelia pripravili úžasné predstavenie priamo počas jazdy. Farebné LED svetlá sa pohrajú s ich fantáziou a krátke okamihy hrôzy  sa zmenia na netradičný zážitok.

 

Pasohlávky

 

Poznáte Aqualand Moravia? Nachádza sa len neďaleko za našimi hranicami s Českou republikou a i on má svoje netradičné tobogany. Jedným z nich je Magic Hole, kde zažijete niečo podobné ako v Nemecku. Navyše to nie je ďaleko, takže to môžete skúsiť aj vy sami. (video od 2:20)

 

Alpamare

 

V jednom zo švajčiarskych vodných parkov si pre návštevníkov pripravili takúto lahôdku. Pomerne dlhý tobogan s netradičným tvarom. Nebudete sa len priamo spúšťať v rúre. Práve naopak sa bude tobogan meniť a raz pôjdete priamo a inokedy spomalíte a budete vás to hádzať zo strany na stranu.

 

Wassenaar

 

Holanďania dali v tomto vodnom parku svojim návštevníkom do tela. Čiastočne priehľadný tobogan padajúci takmer priamo dolu vám vystrelí adrenalín do závratných výšin.

 

Kansas City

 

V jednom z tunajších hotelov majú pre zákazníkov pripravenú zmyslovú lahôdku. Okrem samotného faktu, že majú tobogan, tak ešte majú tobogan s úchvatným osvetlením. Žiari zvonka aj zvnútra a počas jazdy si každý užije neskutočný zážitok.

 

Plopsaqua

 

Za nemalou divočinou sa vyberte do Belgicka. V tomto parku totiž nájdete šialenú atrakciu Sky Drop. V nej sa postavíte na padacie dvierka a len čakáte, kým sa pod vami prepadnú. Nechali by ste sa nahovoriť?

 

Kansas City

 

Chcete vidieť asi ten najvyšší tobogan na svete? Volá sa Verrückt a meria 51 metrov na výšku. Po prvom páde ale jazda nekončí, jazdcov na nafukovačke čaká ešte menší kopec a až potom záver jazdy.

 

Lahôdka na záver

 

Bude toto budúcnosť?

Zdroj/autor: youtube.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
4.7/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa