Začína sa sezóna kúpalísk. Niektoré už čakajú na otužilcov

2015-06-02 16:00:00 |   |    | 

Možno sa to všetkým nezdá, ale leto nám klope na dvere a využiť to chcú aj prevádzkovatelia letných kúpalísk. Pomaly zhadzujeme vrstvy, a preto prichádzajú na rad aj plavky. Na ktorých kúpaliskách sa už v najbližších dňoch okúpete?



 

Kde sa už okúpete?

 

Od 1. júna sa začala letná sezóna na bratislavských kúpaliskách. Na Rosničke, Tehelnom poliDelfínovi sa prví kúpajúci môžu už s radosťou vyšantiť. Dnes sa naviac otvorí aj kúpalisko v Lamači, v piatok zase letné kúpaliská KrasňanyRača a v sobotu k nim pribudne aj Areál zdravia Zlaté piesky.

Niektoré z nich sa navyše pripravili príjemné zmeny, aby potešili svojich zákazníkov. Kúpalisko Zlaté piesky má nový upravený terén plus vchod, Rosnička pre najmenších zrekonštruovala bazén a pripravuje nový detský areál a Rača sa taktiež zamerala na deti a upravila im ihriská.

 

Ceny

 

Areál zdravia Zlaté piesky: dospelý – 3€, zľavnené – 2,5€

Delfín: dospelý – 3,4 €, zľavnené – 2,8€

Krasňany: dospelý – 2,9€, zľavnené – 2,2€

Rača: dospelý – 2,9€, zľavnené – 2,2€

Rosnička: dospelý – 3,6€, zľavnené – 3€

Tehelné pole:  dospelý – 3,4€, zľavnený – 2,8€

 

Ostatné časti Slovenska

 

V týchto dňoch sa pomaly začnú otvárať aj brány kúpalísk mimo hlavného mesta. Ryba Anička a Eva Piešťany sú už otvorené. V Košiciach sa Triton otvorí 22. júna, kúpalisko Plaza Beach Solivar otvorí už o pár dní a podobne na prvé plavecké dni čakajú kúpaliská po celom Slovensku. Sledujte aktuálnu situáciu napríklad na stránke holidayinfo.sk.

Zdroj/autor: TASR, holidayinfo.sk, SiSa, sk

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 7. máj. 2024. Meniny má Monika.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa