Novinky v Hriňovej

2010-11-13 09:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - S novým penziónom pre 50 ľudí začne túto sezónu lyžiarske stredisko Košútka v Hriňovej.



V prípade dobrých podmienok chce jedno z najväčších centier lyžovania na Podpoľaní otvoriť sezónu v polovici decembra.

Okrem penziónu pribudol v stredisku tento rok aj nový bufet a zväčšila sa aj jestvujúca reštaurácia. Na svahu by mal ešte do konca roka pribudnúť jeden malý 150-metrový vlek.

Košútku budujú majitelia ako centrum zimných športov pre rodiny s deťmi, na čo je zameraný aj marketing. S cenami vychádzajú v ústrety širokému spektru lyžiarov. Ako jedni z mála ponúkajú aj časovo kratšie lístky, celkovo ich je k dispozícii až 12 druhov.

Začiatok sezóny plánuje stredisko na 15. decembra, všetko ale závisí od počasia. Lyžovačka by mala byť v prvý deň pre deti zdarma. Výrazné až 30 percentné zľavy sú pre návštevníkov pripravené do 23. decembra.

Tesne pred Vianocami spustia vleky v jednom z najjužnejších stredísk v Banskobystrickom kraji - Kokave-Línii. Stredisko, ktoré leží v nadmorskej výške len necelých 800 metrov, bude otvorené iba v časti Somárska lúka, na ktorej bude k dispozícii až 6 vlekov s kapacitou 1 500 osôb za hodinu.

Podľa prevádzkovateľa sú zameraní najmä na študentské lyžiarske zájazdy. Prevažnú časť klientely tvoria školy z okresných miest na juhu Slovenska. Veľa lyžiarov chodí do Kokavy aj z Maďarska.

Čo sa týka cien lístkov, tie sa tento rok nemenia. Dospelí zaplatia za celodenný 8 eur, študenti a deti o euro, respektíve dve menej.

 

 

Ski centrum Košútka
Slanec 847
962 05 Hriňová
Tel.: 0907 814 487
E-mail:
info@kosutka.sk

 

Zdroj/autor: tasr, kosutka, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: frantisekpetko.sk

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 12. máj. 2024. Meniny má Pankrác.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa