Pravda či lož: Pilot dopravného lietadla zverejňuje šokujúce selfie

2017-09-09 00:00:01 |   |    | 

Tak sa zdá, že ľudia už naozaj uveria čomukoľvek a zabúdajú používať rozum. V súčasnej dobe moderných technológií sa pritom nedá veriť ani vlastným očiam. Dokázal to aj šikovný mladý muž, ktorého fotografie na instagramovom profile rozpútali hotové vášne.



 

Mladík, ktorý vystupuje pod prezývkou PilotGanso, má na Instagrame úctyhodných 58 tisíc sledovateľov. Tí všetci sú zvedaví na to, s akou šialenosťou zase vyrukuje. Okrem klasických fotografií z kokpitu či z dovolenky totiž na jeho profile nájdete aj skutočné perly. Napríklad selfie v oblakoch nad Dubajom či New Yorkom.

Hoci je jasné, že tieto fotografie nie sú výsledkom mladíkovej odvahy, ale skôr práce s Photoshopom, mnoho ľudí verí, že PilotGanso skutočne v oblakoch otvára okno na kokpite, vystrčí selfie tyč a „cvakne“ sa mobilom. „Robíš veľmi nebezpečné veci. Ktoré sú to aerolinky? Ja s nimi nechcem letieť,“ napísal jeden z fanúšikov k fotke a ďalší dodal: „Prečo sa správaš tak nezodpovedne? Môžeš spadnúť a ohroziť pasažierov!" Používateľ @latelyisunday sa zasa spýtal: „Nemá vaša spoločnosť nejaké pravidlá ohľadom takýchto vecí?

Bystrí pozorovatelia však Brazílčanovi na lep nesadli. Viacerí si všimli nereálny odraz v pilotových okuliaroch alebo tiene budov. A tým, ktorí sa aspoň trochu zamysleli, je jasné, že vzhľadom na rýchlosť lietadla, tlak vzduchu a teplotu (ktorá klesá už vo výške 3 kilometre nad morom na -10°C) takáto fotografia naozaj nemôže byť reálna.

Samotný PilotGanso už tiež na komentáre zareagoval a k sporným fotografiám radšej dopísal, že sú upravené. Mnohí si to však nevšimli a naďalej jeho „odvážne snímky“ s obdivom velebia alebo pobúrene odsudzujú.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Instagram / PilotGanso
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
3.3/5 (10 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa