Blicovanie na moderný spôsob: 12-ročný chlapec ukradol mame kreditku a odletel na Bali

2018-04-24 00:07:07 |   |    | 

Záškoláctvo nie je žiadnou novinkou a občas si ho vyskúšali viacerí z nás. Len 12-ročný školák zo Sydney však „blicovanie“ posunul na úplne inú úroveň. Ukradol matkinu kreditnú kartu, od babky vylákal svoj pas a odletel na indonézsky ostrov Bali. Tomu sa vraví „neprekonateľná túžba po cestovaní“!



 

Rodičia svojim deťom bežne čosi zakazujú. Keď však Austrálčanka Emma svojmu 12-ročnému synovi povedala, že žiaden výlet na Bali sa nekoná, chlapec sa rozhodol, že „nie“ preňho v žiadnom prípade neplatí. Zrejme sa inšpiroval známym filmom Sám doma 2, lebo sa rozhodol, že exotický ostrov navštívi sám a vo veľkom štýle.

Mame ukradol kreditnú kartu, cez internet si zistil, ktorá letecká spoločnosť mu umožní vstup do lietadla aj bez sprievodného listu rodičov, a od babky vylákal svoj pas. Potom už len do batohu zbalil zopár vecí a na kolobežke odišiel z domu. Namiesto školy však namieril na železničnú stanicu, odtiaľ na miestne letisko a po dlhšom lete dorazil do Perthu, odkiaľ mal už namierené priamo na Bali.

Letenku si chlapec vytlačil cez samoobslužný automat a personál aeroliniek pri nástupe do lietadla zaujímalo len to, či má viac ako 12 rokov a vie to potvrdiť študentským preukazom a pasom. Bali mu po niekoľkohodinovom lete až prekvapivo ľahko ležalo pri nohách.

Treba však priznať, že chlapec myslel naozaj na všetko - zarezervoval si izbu v hoteli All Seasons Hotel a prostredníctvom miestnej aplikácie sa doň z letiska nechal odviezť na motorke. V hoteli recepčnej povedal, že za ním čoskoro príde staršia sestra, no on sa potrebuje ubytovať skôr. A potom mu už zostávalo jediné - poriadne si svoj pobyt na indonézskom ostrove užiť.

Ako vlastne trávil voľný čas na Bali, o tom austrálske média neinformovali. Isté je len to, že na sociálnej sieti po pár dňoch zverejnil video, ako sa kúpe v bazéne. Označil ho miestom a udalosti už potom nabrali rýchly spád. Zúfalá matka konečne zistila, kde sa jej "podarený" syn nachádza a prišla si ho na indonézsky ostrov vyzdvihnúť. Chlapec si však vážnosť situácie zjavne doteraz neuvedomil a svoj výlet považuje za "úžasné dobrodružstvo". Nečudo, veď trvalo neuveriteľné štyri dni, počas ktorých sa mu ako zázrakom nič zlé nestalo.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.5/5 (16 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa