CHORVÁTSKO Záhrebské hostely

2008-04-08 11:30:00 |   |    | 

CHORVÁTSKO - Po čiastočnej adaptácii, otvoríil Mládežnícky hostel v Záhrebe svoje dvere pre hostí.



Mládežnícky hostel (Zagreb Youth Hostel) je najväčší záhrebský hostel a nachádza sa v užšom centre mesta na Petrinjskej ulici, iba niekoľko minút chôdze od hlavného záhrebského námestia Trg bana J. Jelačiča. Hostel od prvého apríla hostí privítal s vyšším štandardom ako doteraz. Zrenovované boli všetky hygienické zariadenia ako aj 22 izieb na štvrtom a piatom poschodí.

Na koniec novembra tohto roku je naplánovaná druhá fáza rekonštrukcie, keď sa vo všetkých zvyšných izbách uskutoční kompletná výmena nábytku. Okrem Mládežníckeho hostela sa v Záhrebe možno ubytovať aj v mnohých iných súkromných hosteloch, ktorých kvalita je určite porovnateľná s podobnými európskymi objektmi. Najnovší hostel, ktorý bol otvorený, je malý, ale kvalitný súkromný hostel Carpe Diem, ktorý sa nachádza v mestskej časti Medveščak, v blízkosti užšieho centra mesta.

V Záhrebe je v ponuke ešte niekoľko podobných objektov. V centre mesta, na Radičevej ulici sa nachádza Fulir Hostel Zagreb a trochu ďalej od centra v štvrti Ravnice na východe mesta je Ravnice Hostel, ďalej MGM Hostel v štvrti Kajzerica v západnej časti mesta a Hostel Lika a Hostel Fala, ktoré sa nachádzajú v blízkosti hlavnej autobusovej stanice.

 

Zdroj/autor: hfhs,chorvatske tur.združenie,dram

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa